Aynacı, Parklara Kamera Konulmalı

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, son zamanlarda artan çocuk kaçırma olaylarına nedeniyle ilçemizdeki çocuk parklarına kamera ve mobese takılması gerektiğini dile getirdi.

Çocukların güvenliği için parklara kamera şart Ülkemizde artan çocuk kaçırma olaylarının ailelerin canını yaktığını ifade eden Başkan Aynacı, ilçemizdeki çocuk parklarına mutlaka kameralı önlem alınması gerektiğini söyledi.

“Bizim çocuk parkları ile ilgili önemli bir isteğimiz var. Biliyorsunuz ki ülkemizde neredeyse her gün haberlerde çocuk istismarı, çocukların kaybolması, çocukların başına bir durum gelmesi gibi olaylarla karşılaşıyoruz. Bizim isteğimiz, çocuk parklarına güvenlik kameralarının takılması. Büyük küçük bütün parklara Mobese kameralarının takılmasıyla çocukların güvenliği açısından büyük bir eksikliği kapatmış olacağız. Bu konu ile ilgili olarak bizler meclise teklifimizi sunacağız. Çocuklarımızın güvenliği ve huzur içinde oyun oynaması adına kameraların takılması gerektiğini belirtmek isteriz” dedi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 5