DİKKAT! TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN ÇAĞRI YAPTI

 

 

 

 

 

Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada herkes ve kendi mahallesinde yaşayanlara temiz bir çevre için çağrı da bulundu ve kampanya başlattı. Kampanyaya göre . 07 Eylül 2018 günü Cuma akşamı 18.00/20.00 Saatleri arasında; çevre temizliği yapılacak.

 

 

 

 

Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada herkes ve kendi mahallesinde yaşayanlara temiz bir çevre için çağrı da bulundu ve kampanya başlattı. Zaim açıklamasında, “Sanayileşme, teknoloji, kentleşme ve  Bunun yanında kişilerin sorumsuzluğu  Çevre kirliliği ve doğanın tahribatıyla sonuçlanmakta ve bundan toplum olarak  zarar görmekteyiz.  Bu kadar kirlilik ve sorumsuzluk  kabul edilemez. Çevre kirliliği ve doğaya saygısızlık diğer anlamıyla yaşam damarımızı kesmektir. Değirmendere Yalı Mahallesi muhtarlığı olarak çevre kirliliğine dikkat çekmek. Bu konuda duyarlık yaratmak için sivil toplum kuruluşları ve herkesin katılacağı bir çevre temizliği akşamı düzenlemek istiyoruz” dedi.

ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILACAK

Zaim açıklamasının devamında ise, “Görüştüğümüz çok sayıda kişi ve kuruluş katılacağını tarafıma bildirmiştir. 07 Eylül 2018 günü Cuma akşamı 18.00/20.00 Saatleri arasında; çevre temizliği yapmak, vatandaşları uyarmak, kıyılarımıza ve doğamıza sahip çıkmak üzere tüm dost, arkadaş ve duyarlı vatandaşları kuruluş temsilcilerini ve kendini sorumlu hisseden kişileri Değirmendere Çınarlık Meydanı Yalı Mahallesi Muhtarlığının önüne bekliyoruz. Şehrimiz, kıyılarımız, parklarımız çok kirli haydi! Hep birlikte bu duyarsızlığa son verelim. Lütfen çevremize ve doğaya sahip çıkalım. Katılacak ve duyarlı herkese teşekkürlerimle” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

48 − 40 =