AYNACI: “KARARI ÇOK OLUMLU BULDUK”

 

 

Geçtiğimiz gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İl Başkanlarına yaptığı istifa çağrısı gündeme bomba gibi düşmüştü. Bunun üzerine konuşan  İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, “Bazı partililerin enerjilerinin düşmesi nedeniyle kadrolarda boşalma oldu. Alınan bu karar neticesinde  yerel seçimlere daha güçlü ve dolu kadrolarla gireceğiz” dedi.

 

 

 

 

Geçtiğimiz gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İl Başkanlarına yaptığı istifa çağrısı gündeme bomba gibi düşmüştü. İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, konu hakkında gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Sayın Genel Başkanımızın aldığı bu kararı çok olumlu bulduk. Sayın İl Başkanımız Serdar Kaman bugün Sayın Genel Başkanımız ile görüştükten sonra, çıkan kararı açıklayacak’ dedi. Başkan Aynacı, ayrıca ‘Yerel  seçimlere ne kadar önem verdiğimizi herkes görsün’ diyerek seçim öncesi önemli mesaj verdi.

‘YEREL SEÇİMLERE DOLU VE GÜÇLÜ BİR KADROYLA GİRECEĞİZ’

Gazetemize Genel Başkan Meral Akşener’in İl Başkanlarına yaptığı istifa çağrısını değerlendiren İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, şunları söyledi: ‘Öncelikle Sayın Genel Başkanımızın aldığı bu karara çok sevindik. Yapılan bu çağrı gerçekleştirilen Genel Kurul’da İl Başkanlarına verilen bir tavsiyeydi. Bazı partililerin enerjilerinin düşmesi nedeniyle kadrolarda boşalma oldu. Alınan bu karar neticesinde  yerel seçimlere daha güçlü ve dolu kadrolarla gireceğiz. Sayın İl Başkanımız bugün Sayın Genel Başkanımız ile görüşme yapacak. Çıkan karar kamuoyuna açıklanacaktır. Şu anda bu konu hakkında benim bilgi vermem doğru olmaz. Seçime kadar atanmış kadrolarla gideceğiz. Yapılacak atamalarla partimize daha iyi enerji verebilecek isimlerin geleceğine inanıyorum. Sayın Genel Başkanımız yerel seçime dolu bir kadroyla girmek istiyor. Genel Başkanımızın bu çağrısı partimizin yerel seçimlere ne kadar önem verdiğini göstermektedir. Bizler bu doğrultuda elimizden gelen tüm fedakarlığı yapmaya hazırız’ dedi.

 

 

 

 

Print
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

30 + = 36