‘AYAZ, KOCAELİ’DE SİYASET YAPMAYA DEVAM EDECEK’

Başiskele Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Ayaz’ın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanı  Fahri Uslu ve ekibi, Turan Şen, Muharrem Can, Zekeriya Şahintürk, Mehmet Koral ve Özkan Kurt’un düzenlediği basın toplantısında Fahri Uslu; ‘Başiskele’de seçimin 2 kazananı vardır. Biri CHP’dir. Diğeri ise Hüseyin Ayaz’dır. Seçimin en büyük kaybedeni ise Başiskele’de, Saadet Partisi başkan adayı Zafer Mutlu’dur.’ Dedi.

‘SEÇİMİ KAYBETTİK, ÇOK ÜZGÜNÜZ! ANCAK SEÇİMİN KAZANANI DA OLMADI’

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Başiskele’de, yeniden belediye başkanı olan Mehmet Yasin Özlü’den, sonra en çok oyu alan isim bağımsız aday Ayaz oldu.

SKM başkanı  Fahri Uslu; ‘ Başisekele’de seçimi kaybettik. Çok üzgünüz. Fakat alınan oy oranlarına baktığınızda, kaybedilen oylara baktığınızda seçimin kazananı da olmadı. Başiskele halkı Ayaz’ı bağrına bastı. Çok özlemişti. Ayaz, siyasete devam edecek.  50 günlük bir çalışma ile %20’lik bir oy oranı elde eden Ayaz, her zaman siyasette var olacak.’ Dedi.

‘YANLIŞLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’

Uslu şöyle devam etti; ‘AK Parti’nin kalesi olarak görülen ilçelerinden olan Başiskele’de, artık durumlar değişti. Bağımsız bir aday yüzde 20 oy aldı bu ilçede.  Bu, çok önemli bir şey. Hüseyin Ayaz’a, her kesimden belli oranda destek geldi. Bu desteğin içinde taban desteğine de var. SKM ekibi olarak, bu seçimin fizibilite çalışmalarını yaptık. Nerede kaybettik, nerede kazandık gördük. Ayaz’ı desteklemeye devam edecek olan %20’nin üzerine, her gün yenilerini eklemek için Ayaz ve SKM’si durmadan çalışmaya devam edecek bir kere bunun altını çizelim.  Çünkü Ayaz’ın, arkasında ve yanında ona inanan ve sadece sevgi bağı ile kendisine bağlı olan insanlar var. Gönül dostları var. Biz bu şehirde aldığımız oy itibariyle, yanlışların takipçisi olacak, doğruları ise alkışlayacağız.’

‘BAŞİSKELE HALKININ BİZE YÜKLEDİĞİ SORUMLULUK OMUZLARIMIZDA’

Yüzde 20 oy aldık. Seçim bitti kapıyı kapatıp gidelim mantığında asla değiliz. Bir siyasi parti gibi Hüseyin Başkan programlarını yapacak biz de sahada olacağız. Başiskele halkının bize yüklediği sorumluluğu omuzlarımızda. Başiskele AK Parti’nin kalesi idi ama bu seçimde 3. Oldu. Yasin başkan 13 puanlık bir kaybı var, mecliste aynı şekilde.

‘AYAZ, KOCAELİ’DE SİYASET YAPMAYA DEVAM EDECEK’

Uslu, Ayaz’ın siyaset sahnesinden çekilmeyecek. Hüseyin Ayaz siyasi bir aktör olarak devam edecek. Ve biz Kocaeli’de siyaset yapmaya devam edeceğiz. Siyaset uzun soluklu bir yoldur.’ Dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)