AŞURE GELENEĞİ DEVAM ETTİ

 

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde aşure etkinliği düzenledi. Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş’te etkinliğe katılıp engellileri yalnız bırakmadı.

 

 

Hicri takvime göre Muharrem ayında bir çok besini içinde barındırarak yapılan Aşure tatlısı etkinlikleri ilçemizde sürüyor. En son Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde aşure etkinliği düzenledi.  Ev sahipliğini Dernek Başkanı Hasan Bat’ın yaptığı aşure etkinliğine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve çok sayı da dernek üyesi engelliler katıldı.

 

300 KASE AŞURE DAĞITTILAR

Altıntaş ve Ellibeş dernek üyeleriyle tek tek selamlaşırken, aşure etkinliklerinin birleştirici gücüne değindi ve böyle bir program düzenlediği için Dernek Başkanı Hasan Bat’a teşekkürlerini iletti. 300 kap aşure katılımcılara dağıtılırken, aşureler afiyetle yendi ve engelliler için güzel bir etkinlik oldu. Dernek Başkan Hasan Bat yaptığı açıklamada, “Barışın ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin daim olması için dualar edilerek, aşure dağıtımıyla da pekiştirilen bu programın yapılmasına vesile olan ve desteklerini esirgemeyen bizlere, malzeme konusunda tereddütsüz yardımcı olan, başta Gölcük Kaymakamımız Mustafa Altıntaş’a ve Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

77 + = 83