Gölcükspor’da rota Osmaniyespor

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta evinde Altandağ BLD. 1-0’lık skorla kazanmıştı. Kırmızı Siyahlılar rotayı Osmaniyeye çevirdi.

MORALLER YÜKSEK

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta Altaındağ BLD’yi 1-0’lık skorla kazandı. Deplasmanda 12 Kasım Perşembe günü Osmaniyespor mücadele edecek. Kırmızı Siyahlılar iki gün iznin ardından Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde Osmaniyespor hazırlıklarına önceki gün çalışmalara başladı. Antrenmanda koşu çalışması ve kor çalışmaları yapılarak antrenman sona erdi

EROL KAÇMAZ’DAN TATLI İKRAMI

Kırmızı Siyahlılar Osmaniyespor hazırlıklarına önceki gün haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirmişti. Antrenman öncesinde ise İlimizin başarılı gazetecilerinden Erol Kaçmaz, Gölcükspor’a Kulüp Müdürü olarak görev yapacak. Erol Kaçmaz takıma tatlı ikramında bulunarak başarılar diledi.

 ATAGÜN ”SAHALARA KUVVETLİ DÖNMEK İSTİYORUM”

Gölcükspor’un tecrübeli oyuncusu Kadir Atagün Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur’da Kırıkkale Büyük Anadoluspor karşılaşmasında ilk yarı sakatlanarak oyuna devam edemeyen KAdir Atagün geçtiğimiz hafta çapraz bağ  ameliyatını  oldu.  İstanbulda  Türkiye Özel Hastanesinde gerçekleştirilen ameliyatı güzel geçmesinin ardından taburcu olan Kadir Atagün yaklaşık altı  aylık bir süre sahalardan uzak kalacak. Kadir Atagün ”İlk önce İzmirde yaşanan deprem dolayısıyla üzgünüz ve sakatlığıma gelirsek ise güzel bir operasyon geçirdim. Şuanlık bir sıkıntı yok ve 6 ay sahalarda uzak kalmam beni üzdü. İnşallah kısa sürede toparlanıp daha kuvvetli dönmek istiyorum. Takımımız Altındağ BLD maçını kazandıkları için tebrik ediyorum.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1