BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR

 

İlimizin ve Gölcük’ün duayen gazetecilerinden Soner Gülezer’in yakışıklı oğlu Mehmet Gülezer ile Nermin ve İsmet Geylan’ın güzeller güzeli kızı Gülistan Geylan geçtiğimiz gün dünya evine girdi.

 

 

 

 

NİKAHINA KATILIM YOĞÜUN OLDU

Nermin ve İsmet Geylan’ın güzeller güzeli kızı Gülistan Geylan ile Zennure ve Soner Gülezer’in yakışıklı oğlu Mehmet Gülezer, 23 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’de İzmit Lastik İş Sendikası Sosyal Tesisleri’nde dünya evine girdi. Genç çiftin düğününe katılım oldukça yoğun olduğu gözlerden kaçmadı.

PROTOKOL ÇİFTLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Gülistan ve Mehmet Gülezer’in Nikahına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te katılım sağladı. Genç çiftin nikâhını kıyan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bir ömür boyu mutluluklar dileyerek geline evlilik cüzdanını ise Gölcük Kaymakamı Mustafa altıntaş tarafından takdim etti. Damadın nikâh şahitliğini ise Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Bilal Gülezer yaptı.

GENÇ ÇİFTLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Nikah töreninde oldukça renkli geçen nikah’da genç çiftin heyecanı gözlerden kaçmadı, Takı merasiminin ardından genç çiftin düğün pastası kesildi ve hatıra fotoğraflarını çekildi. Bizde Demokrat Kocaeli Gazetesi adına genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + = 12