Artık sökülemeyecek, kırılmayacak, maliyetler düşecek

Gölcük Belediyesi Fen İşleri’ne bağlı ekipler, 20.sokakta araçların kaldırıma park yapmaması için kullanılan ve sık sık kırılan ve sökülebilen dubaları değiştirerek, hem kaldırım alanının daha geniş olmasını sağlıyor, hem de yeni beton dubalarla kırılma durumu olmayacağından maliyetleri düşürüp, iş yükünü de azaltıyor.

Gölcük Belediyesi Fen İşleri’ne bağlı ekipler, ilçede yoğun bir şekilde bozuk olan yollarda ve kaldırımlarda yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Son olarakta ilçe merkezinde halkın sıklıkla kullandığı bir cadde olan 20.Sokak’ta, araçların yaya kaldırımına çıkmasını önlemek amacıyla konulan dubalar değiştiriliyor.

HEDEF MALİYETLERİ VE İŞ YÜKÜNÜ DÜŞÜRMEK

Sık sık kırılan veya sökülebilen plastik dubalar hem maliyet açısından, hem de kullanım açısından uygun olmadığından; dekoratif görünümlü, maliyet açısından da uygun olan sabit betonlarıyla değiştiriliyor. Beton dubaların konulmasıyla beraber artık hiçbir şekilde yerinden sökülemeyecek, kırılmayacak ve böylece de maliyetler ve iş yükü de böylece düşmüş olacak.

VATANDAŞLAR DAHA RAHAT YÜRÜYECEK

Mevcut dubaların sökülmesiyle beraber kaldırım daha da genişleyerek, vatandaşların daha rahat yürümesi sağlanacak. Plastik dubalar zarar görmeyecek şekilde yerinden sökülürken, başka noktalarda kullanılabileceği yetkililer tarafından belirtildi. Yapılan çalışmanın bununla sınırla olduğu, kaldırımlarla ilgili bir tasarrufun bulunmadığı, 20 Sokak’ın en eski prestij cadde olduğu, zaman zaman bakım ve onarım çalışmalarının da yapılabileceği yetkililer tarafından belirtildi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

63 + = 68