GÖLCÜK İYİ PARTİ DEĞİRMENDERE MAHALLE BAŞKANLARINI ATADI

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir Değirmendere Mahalle Başkanlarının atmasını yaparak, yetki belgelerini parti binasında yapılan törenle atanan başkanlara verdi. Böylelikle İYİ Parti ilçemizdeki teşkilatlanmasına devam etti.

 

 

 

 

Gölcük İYİ Parti İlçe Başkanlığı Teşkilatlanma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçe Başkanı Büşra Karademir Değirmendere Mahalle Başkanlarının atmasını yaparak, yetki belgelerini parti binasında yapılan törenle verdi. Başkan Büşra Karademir, Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’ne başkanlığına Sinan Ergun’un, Yüzbaşılar Mahallesi başkanlığına Mürvet Budak’ın, Atatürk Mahallesi başkanlığına Özlem Göktaş, Yalı Mahallesi başkanlığına Ayten Çınar’ın getirildiğini açıkladı.

KARADEMİR: “İYİ OLUR İNŞALLAH”

Yaptıkları çalışmalarla ilgili de bilgi veren Karademir,  Teşkilat olarak her mahallede temsilcilikler açarak partimizi büyütüyoruz. Bu anlamda bize destek olan Gölcük halkına teşekkür ederim. Değirmendere mahallesi temsilciliğimizde de belirlediğimiz mahalle başkanlarının atamasını da yaptık. İYİ olur inşallah” dedi. Değirmendere Mahalle Başkanı  Meryem Sevinç’te törende hazır bulundu, Gölcük’ün, Değirmendere’nin İYİ olması için var güçleri ile çalıştıklarını bildirdi, göreve atanan başkanlara başarılar diledi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 83 = 93