ARADA GÜZEL ŞEYLER DE OLUYOR!

İnsan böyle güzel yaşanmışlıkları okuduğunda mutlu oluyor, gülümsüyor. Size de bunu aktarmak istedik. Gölcük’te de geçtiğimiz gün öyle bir durum yaşandı.

Bilindiği üzere Gölcük Belediyesi görme engelliler için kaldırımlara özel yürüme yolu yaptı. Bu yürüme yolları görme engellilerin kendi başlarına şehir içinde gezmeleri için dizayn edildi. Zaman zaman bu yürüme yollarının hatalı araç park yapan sürücüler tarafından kapatılır bizde bu durumu haber yaparak kamuoyunun takdirine bırakır, yetkililleri kontrol yapması konusunda uyarırız.

ESNAFI UYARDI VE SIKINTI ÇÖZÜLDÜ

Bu sefer de Gölcük esnaflarından Sultan Döner görme engelliler için yapılan yolu halı ile kapatmış. Bu durumu gören ilçemizin sevilen gençlerinden Hamza Hacıfettahoğlu bunu gördü ve kibarca esnafı uyardı. Esnafta hemen halıyı geriye alarak görme engelliler için yapılan yolun üstünü açtı. Bu durumun herkese örnek olması açısından siz okurlarımıza duyurmak istedik.

ANLAYIŞI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Hacıfettahoğlu’da yaptığı açıklamada, “Gölcük’te kaldırımdaki engelli çizgisine halı seren esnafa çizginin amacını anlattım,görme engelli abinin fotoğrafını gösterdim. Esnaf arkadaş durumu anlayıp bizden özür diledi ve halıyı çizgiden geriye çekti. Anlayışı için teşekkür ediyoruz” dedi. Bizde duyarlılığından dolayı engelliler adına Hamza Hacıfettahoğlu’nu ve esnafımızı da hatasından döndüğü için kutluyoruz.  Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

32 + = 38