KANDIRA DAN İKİ ACI HABER

Kandıra’da dün birbiri ardına iki acı haber geldi. Küçük Koy mevkiinde 18 yaşındaki Ramazan Süyür, Babalı sahilinde ise 60 yaşındaki Hüseyin Akbulut boğularak can verdi.

Pazar günü birbiri ardına iki  olay yaşandı.  Olaylardan ilki  Bağırganlı ile Seyrek arasında kalan Küçük Koy mevkiinde yaşandı.  Serinlemek için arkadaşları ile birlikte bu bölgede denize giren 18 yaşındaki Ramazan Süyür, bir anda  dalgaların arasında kayboldu. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede İtfaiyeye bağlı olan  Kocaeli Su Kazalarını Önleme Merkezine bağlı   cankurtaran ekipleri, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edidli. Dalgıçlar  tarafından yapılan  ve yaklaşık olarak 2 saat süren  çalışmalar sonucu,  kıyıdan  15 metre açıkta ve 2 buçuk metre derinlikte  talihsiz gencin  cansız bedenine  ulaşıldı.   Kıyıya çıkartılan Ramazan Süyür’ün cansız bedeni Kandıra Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kandıra Babalı sahilinde yaşanan bir diğer olayda ise  torununun dalgalar arasında kaldığını  gören ve hemen denize atlayan 60 yaşındaki  Hüseyin Akbulut’ta  çırpınmaya başladı. Olayı fark eden vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kurtarılan  Hüseyin Akbulut ile torunu kıyıya çıkarıldı. Ambulans ile Kandıra Devlet Hastanesine kaldırılan Akbulut kurtarılamadı.  Torunun ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

73 − 64 =