“ANKETİ KİM YAPTIRDI BİLMİYORUZ”

Ak Parti Gölcük İlçe Başkan vekili Çetin Seymen ilçe basını ile bir araya geldi. Kent gündeminde olan ve üç ismin sorulduğu anket ile ilgili konuşan Seymen, “ Bize bilgi geldi. Başkanlarımızla bu konuyu görüştük ama içerik noktasında gerçekten bilgimiz yok. Biz 13 aday adayı üzerinden yürüyoruz. Aday adayı arkadaşlarımızın hepsi sahadalar” dedi.

Ak Parti Gölcük İlçe Başkan vekili Çetin Seymen ilçe basını ile bir araya geldi. Ülke genelinde ve Gölcük yerelinde seçim sürecini değerlendiren Başkan Seymen; “MHP ile yapılan ittifakı çok önemsiyoruz. Çünkü bu ittifak milli ve yerli” açıklamasını yaptı. Basın toplantısında ilk olarak İlçe Başkanlığı görevi konusunda açıklama yapan Seymen; ”Aday adaylığı sürecinin ardından asaleten başkanın kim olacağı belli olacak. Ben olurum ya da başka arkadaşımız olur, bizim hedefimizde milletimize hizmet önemlidir” dedi.

“SÜRECİN UZAMASININ NEDENİ İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ”

Gölcük’ün Belediye başkan adayının ne zaman belli olacağı konusunda “Genel merkezin tasarrufu altındayız” diyen Seymen; “Genel merkez bitirdiği ilçeleri, ille beraber açıklayacak diye bakıyoruz. Bu sürecin uzamasında ittifak görüşmeleri yer alıyor. Genel merkezin takvimi nasıl işliyorsa il başkanlığını ve bizi bilgilendirecekler” dedi.

“ANKETİ KİM YAPTIRDI BİLMİYORUZ”

Bir anket şirketi tarafından yapılan ve Gölcük’te 3 adayın isminin sorulduğu anket ile ilgili olarak açıklama yapan başkan Seymen; “Bize bilgi geldi. Başkanlarımızla bu konuyu görüştük ama içerik noktasında gerçekten bilgimiz yok. Biz 13 aday adayı üzerinden yürüyoruz. Aday adayı arkadaşlarımızın hepsi sahadalar. Sokak sokak, ev ev, esnaf esnaf dolaşıyorlar. Yani hepsi beraber bizim sokaklardaki adayımız oldular. Onun için kendilerine teşekkür ediyoruz. Onlardan da bize gelen şikayet asla olmadı. Ama anket konusunda inanın ki kim yaptırdı bilmiyoruz. Bizi aramadılar. Bu konu bizi aşıyor. Gölcük’te de anket çalışması yapılıyor. Kapı kapı dolaşılıyor veya telefonla ya da sosyal medya üzerinden yapılıyor. Bizim için önemli olan 13 arkadaşımızın rakip değil, ekip halinde bizle beraber bu çalışmalar yapıyor olmalarıdır. Biz güçlü, kuvvetli, birlik beraberliği olan teşkilatlarız. Bizde seçim bitiyor, bir diğer seçim başlıyor. Yani bu konuda teşkilatlar olarak biz süreçle beraber sahaya ineceğiz. Adayımız belirlendikten sonra sokağın tozunu attıracağız” diye konuştu.

KENT BÜYÜKAKIN’I TANIYOR

Ak Parti Kocaeli’nin büyükşehir adayı Tahir Büyükakın ile ile ilgili olarak Seymen; “Büyükşehir adayımız belli oldu. Doç. Dr. Tahir Büyükakın. Kendisine sokaklardan çok olumlu mesajlar geliyor bize. Halkımız adayımızı çok olumlu karşıladı. Tepkiler bu yönde. Hocamızın hem kariyeri, bilgi birikimi hem de 10 sene Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik yapması sebebiyle hem o kenti tanıyor hem de kent onu tanıyor” dedi.

“BU İTTİFAK MİLLİ VE YERLİ”

Toplantıda MHP ile Genel seçimler öncesinde kurulan Cumhur ittifakı konusuna da değinen Başkan Seymen, MHP ile yapılan ittifakı çok önemsediklerini belirterek; “Çünkü bu ittifak milli ve yerli. Anadolu’nun değerlerine bağlı, Türkiye için inanç çizgisi sağlam bir ittifak. Onun için genel merkezimiz bu noktada genel başkanlar düzeyinde görüşmeler yapıyor. Onlardan sonra da bize gelecek bilgi doğrultusunda bizde çalışmalarımızı ona göre yönlendireceğiz” diye ifade etti.

“BÜYÜKLERİN BİLECEĞİ İŞ”

Siyasi kulvarlarda ve halkın da son zamanlarda dillendirdiği seçimin iptal olabileceği yönünde ki söylemler hakkında düşüncelerini dile getiren Başkan Seymen; “Ne olur ne olmaz büyüklerin bileceği iş. Ama biz Gölcük özelinde il başkanlığımız ve genel merkezimizin teklifleri doğrultusunda çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

MEHMET ELLİBEŞ’E TEŞEKKÜR

Sözlerinin sonunda “Bir parantezde Mehmet Başkanıma ayırmak istiyorum” diyerek Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile ilgili olarak duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Seymen; “3 dönemdir 15 yıldan beri Gölcük’e hizmet ediyor. Ona da ayrı bir teşekkür etmek lazım. Bence hem başarılı hem de görevini layıkıyla yapmış olan bir başkanımız. Ondan sonrada Gölcük burçlarına dikilen ve dalgalanan Ak Parti bayrağını biz tekrardan dikmek ve dalgalandırmak istiyoruz. Bu konuda AK Parti kazanırsa Gölcük kazanacak diyorum” diyerek temennisini sundu.

 “GENEL MERKEZİMİZ AÇIK KAPI BIRAKTI”

Meclis üyelerinin aday adaylığı süreci ile ilgili olarak konuşan Başkan Seymen; “Genel merkezimiz Aralık’ın sonu diye açık kapı bıraktı. Haber geldiği zaman bilgilendirme yapacağız” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 4 =