ALP’TEN VEFA ÖRNEĞİ

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp bir önceki dönemin yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek onlara plaket taktim etti ve vefa örneği göstermiş oldu. Yöneticiler bu durumdan memnun olurken, Alp’e teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp davetiyle ilçe binasında bir araya gelen bir önceki dönem yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek plaket takdim etti.

“YENİ GÖREVLERE HAZIR OLDUKLARINA EMİNİM”

Alp plaket taktim törenin yaptığı konuşmada, “Birlikte çalışmaktan onur duyduğum Ak Parti Gölcük İlçe Yönetiminin 5. dönem arkadaşlarım, özverili çalışmalarıyla partimize verdikleri katkı ve başarılı çalışmaları, ülkemizi hedeflerine bir adım daha yaklaştırmıştır. Her an büyük, küçük demeden yeni görevlere hazır olduklarından emin olduğum arkadaşlarıma şükranlarını sunuyorum. Bugün onlarla bir araya gelerek anı plaketi taktim etmek istedik. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“SİZLERİN VE PARTİMİZİN YANINDAYIZ”

Bir önceki dönem yöneticileri de Alp’e teşekkürlerini iletip, biz her zaman AK Parti’nin en önde çalışmalarını sürdüren neferleriyiz. Bu partide yönetici olmakta, üye olup çalışmakta büyük bir onur ve gururdur. Her zaman sizlerin ve partimizin yanındayız” dediler. Sonrasında Alp, tek tek bir önceki dönem yöneticilerine plaketlerini taktim etti ve tören son buldu. Haber: Serkan SIDAL

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 6 =