ALP’TEN TEŞKİLATLARA ÖNEMLİ MESAJLAR

 

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp parti binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde ilçe teşkilatlarına çok önemli mesajlar verdi. Alp şunları söyledi: “Milletimiz büyük çoğunluğu her şeyin farkında. Kararsız olanları da ikna etmek, kafalarında ki soru işaretleri gidermek bize düşüyor. Son hafta gece gündüz özveriyle çalışmalıyız. İnşallah halkımız seçimini güçlü Türkiye ve bağımsız Türkiye için bizden yana kullanacak’ dedi.

 

 

 

 

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp parti binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde ilçe teşkilatlarına çok önemli mesajlar verdi. Geniş bir katılımın olurken, Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da törene katılanlar arasında idi.

“GEREKİRSE UYUMAYACAĞIZ ÖZVERİYLE ÇALIŞACAĞIZ”

Öncelikle tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının bayramını kutluyorum diyen Alp ayrıca şunları söyledi:  “Bugün görüyorum ki burada kardeşlik var, özveri var, birlik, beraberlik var, Türkiye’nin büyüyen geleceği için çalışan insanlar var. Yine ülkemiz, bayrağımız, devletimiz için çok önemli bir dönemeç olan seçimlerle karşı karşıyayız. Sizlerden istediğim bu son haftayı dolu dolu çalışarak geçirmeniz. Gerekirse, uyumayacağız, evimize daha az gideceğiz, işimizi ihmal edeceğiz ve ülkemiz için çalışacağız, özveri göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

“KARARSIZ OLANLARI İKNA ETMEK BİZE DÜŞÜYOR”

Alp konuşmasının devamında, “Ben inanıyorum ki, 16 yıl 12 seçimde olduğu gibi bu seçimden de zaferle çıkıp, yine aynı yerde parti binamızın önünde sevinç gözyaşları dökeceğiz. Milletimiz büyük çoğunluğu her şeyin farkında. Kararsız olanları da ikna etmek, kafalarında ki soru işaretleri gidermek bize düşüyor. İnşallah halkımız seçimini güçlü Türkiye ve bağımsız Türkiye için bizden yana kullanacak’ dedi.

 

 

 

 

 

Print

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

49 − 40 =