BAŞKAN SEZER BİR VAATİNİ DAHA GERÇEKLEŞTİRDİ!

“BATAKDERE YAĞMUR SUYU ISLAHI PROJESİ D-130 KARAYOLU GEÇİŞİNİN YAPIMINA BAŞLANDI”

Başkan Sezer 27 ay önce seçim beyannamesinde verilen sözlerin birini daha yerine getiriyor. Ve Gölcük belediye Başkanı haklı gurur ve mutlulukla, Gölcük’lü vatandaşlarıyla bu müjdeyi sosyal medyasından paylaştı.

Göreve başladığı günden bu güne kadar seçim beyannamesinde yer alan bir çok projeyi hayata geçiren başkan Sezer, seçim beyannamesinde olmayan çok kıymetli projeleri de Gölcük halkının hizmetine sundu ve sunmaya da devam ediyor.

Diyebiliriz ki; “Başkan Sezer Projeleri hayata geçirmekte başarılı”

Sokağın nabzına bakıldığında,  ortaya koyduğu performans ve üretkenliği sadece Gölcüklülerin değil, başka memleketlerde yaşayan, ilçemizi tanıyan herkesin beğenisini alıyor aslında.

BAŞKAN SEZER DUYURDU

Karaköprü Mahallesi’nde tamamlanan, Batakdere ve civari yağmur suyu ıslah projesinin denize kadar ulaşmasını sağlaması için, D-130 Karayolları geçiş kısmının yapımına, girişimlerimiz sonucu Karayolları 1. Müdürlüğü tarafından başlandı.

26 HAZİRAN’DA TAMAMLANACAK

Karayolu geçişi, 36 metre uzunluğunda olacak ve 3,5 m x 3,5 m ebadında hazır beton kesitten imal edilecek. İmalatın, 26 Haziran 2021 tarihinde tamamlanması planlanmaktadır.

BAŞKAN SEZER TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer önemli çalışmanın yapılmasından dolayı, Karayolları 1. Bölge Müdürü Sayın Turgay Çolak’a Gölcük’e yapılan yatırım ve destekleri için teşekkür etti.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

19 + = 20