ALP´DEN HELALLİK İSTENDİ

AK Parti aday tanıtım programına dün Gölcük´de devam etti.  Kavaklı´daki Kongre Merkezinde yapılan programda AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer kamuoyuna tanıtıldı.

ÇOK YOĞUN KATILIM OLDU

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve ilçe yöneticileri ev sahipliğinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti İl eski Başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan ile yüzlerce teşkilat mensubu katıldı.

KONUŞMALAR İŞARET DİLİNE ÇEVRİLDİ

Aday tanıtım programında bir ilk yaşandı. Yapılan protokol konuşmaları işaret diline çevrildi. İşitme  engelli vatandaşlarımız için düşünülen bu uygulama herkesin takdirini topladı. Daha önce AK Parti’nin hiçbir aday tanıtım programında böyle bir uygulama görülmemişti. İlçe Başkanı Çetin Seymen’in konuşmasından itibaren tüm protokol konuşmaları işaret diline çevrildi.

HELALLİK İSTENDİ

Üç dönem boyunca AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve görevinden istifa ederek Gölcük belediye Başkan aday adayı olan, ancak partisi tarafından aday gösterilmeyen İdris Alp´e  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Emine Zeybek ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptıkları konuşmalarda ayrı ayrı teşekkür ederek helallik istedi.

“SİZİN HİZMETLERİNİZİ BİLİYORUZ”

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Emine Zeybek  yaptığı konuşmada İdris Alp´i andı ve “Kocaeli’yi Kocaeli yapan Büyükşehir Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Hizmetlerinden dolayı Gölcük Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ve eski ilçe başkanımız İdris Alp’e ayrıca teşekkür ediyorum. İdris başkanım biz sizin hizmetlerini biliyoruz. Siz de hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 71 = 79