DEĞİRMENDERE’DE ÖĞRENCİYE ARABA ÇARPTI YOĞUN BAKIMDA

 

Değirmendere Uğur Mumcu İlköğretim Okulu 7.sınıf öğrencisi, 12 yaşındaki Efecan İlker’e araba çarptı.İlker yoğun bakımda tedavi altına alınırken, kafatasında çökmeler, sağ gözünde de görme kaybı riski var.

 

 

Değirmendere Uğur Mumcu İlköğretim Okulu 7.sınıf öğrencisi, 12 yaşındaki Efecan İlker’e araba çarptı. Okulun karşısında bulunan A-101 Market’in önünde olan olayda İlker, feci şekilde yaralanırken, kimliği açıklanmayan vuran kişi çevredekilerin yardımı ile Efencan’ı hemen Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne götürdü. Durumunun ağır olduğunun anlaşılması sonrasında oradan da Kocaeli Üniversitesi Araştırma Hastanesi Umuttepe Çocuk Servisi’ne gönderildi ve ameliyata alındı. Durumu kritik olan Efecan İlker’in  kafa tasında çökmeler oluştuğu öğrenildi.

SAĞ GÖZÜNDE GÖRME KAYBI RİSKİ VAR

4 saat süren bir ameliyata alınırken, burnunda çoklu kırıklar oluşurken, sağ gözünde görme kaybı riski olduğu öğrenildi. Olay Çarşamba günü yaşanırken, o gün bugündür, yoğun bakımda tedavi altında. Efecan İlker’in babası İbrahim İlker ve ailesi hastane  de doktorlardan olumlu bir haber beklerken, gergin bekleyiş sürüyor. Aile Efecan İlker’e vuran kişiden şikayetçi olurken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.  Okul arkadaşları, öğretmenler ve Okul Müdürü çok üzgün olurken, İlker için dua edip biran önce aralarına dönmesini dilediler. Haber: Serkan SIDAL  

 

Yoğun bakımda tedavi altında olan 12 yaşındaki Efecan İlker fanatik bir Beşiktaş taraftarı. İlker’e Allah’tan acil şifalar diliyoruz.   

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 4 =