ALP: “BİZ BİRİZ VE KARDEŞİZ, BİZİ YIKAMAZSINIZ, BÖLEMEZSİNİZ”

 

 

AK Parti seçim zaferini Gölcük’te coşkuyla kutladı. Bu kutlamalarda kalabalığa seslenen İlçe Başkanı İdris Alp, “15 Temmuz’da buradan Dünya’ya bir mesaj verdik, biriz ve buradayız” dedik, işte bugün sandıkta da o mesajı verdik. Biz biriz ve kardeşiz, bizi yıkamazsınız, bizi bölemezsiniz. Bu bayrağa kimse gölge düşüremeyecek. Küresel güçlere en güzel cevabı sandıkta verdik” dedi.

 

 

 

 

AK Parti 24 Haziran seçimlerinden zaferle ayrılması sonrasında Gölcük’te gece boyu kutlamalar yapıldı. O kutlamalara İlçe Başkanı İdris Alp ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te katılarak büyük coşkuya ortak oldu. İlçe binasının önünde, Anıtpark’ta ve Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda coşku büyük olurken, araçlarla gece boyu konvoylar yapıldı.

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

Başkan Ellibeş kalabalığa yaptığı konuşmada, “Hepinizden Allah razı olsun. Yüzce Rabbim her zaman doğrunun yanındadır, bu seçim sonuçları da bunu net olarak göstermiştir. Çalışanlar kazandı. Bu teşkilat İlçe Başkanımızın önderliğinde planlı, programlı, sistemli, cefakarca çalıştı, her eve her kafıya ulaştı ve sonsuz şükür olsun bu mükemmel tablo ortaya çıktı. Hayırlı olsun, yolumuz açık olsun, Allah’a emanet olun” dedi.

KÜRESEL GÜÇLERE EN BÜYÜK CEVAP SANDIKTA VERİLDİ

Ellibeş’in konuşması sonrasında coşkulu kalabalığa Alp seslendi. Alp konuşmasında, “Kıymetli dava arkadaşlarımız, bize bu günleri yaşatan Rabbim’e şükürler olsun. Bizer bu desteği esirgemeyen milletimize hamdolsun. Kıymetli arkadaşlarım, gecesiylen, gündüzüylen, 45 gündür hiç durmadan alın teri akıtan, gönül teri akıtan, tüm teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum. Hanımefendiler, her birinize şükranlarımı sunuyorum. Hanıefendilerin hakkı ödenmez. Tabi enerjisiylen, hiç sokakta eksikliğimizi hissettirmeyen gençlerimize de alkış istiyorum. Mahallalelerimizi, hele de bugün sandıkta kahramanlık gösteren tüm müşahitlerimizi, kurul üyelerimizi gönülden kutluyorum. Tabi ki, bu yola bir ittifakla çıktı. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizede buradan kocaman alkış. Büyük Birlikli kardeşlerimize de buradan kocaman bir alkış. Şu bir gerçek, Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya nasıl destan yazdıysa, 16 yıl 12 seçim nasıl tarih, destan yazdıysak, bugünde yeni bir tarih ve destan yazdık. Bu önemli tarihe tanıklık ettik ve altına imzamızı atıyoruz. 15 Temmuz’da buradan Dünya’ya bir mesaj verdik, biriz ve buradayız” dedik, işte bugün sandıkta da o mesajı verdik. Biz biriz ve kardeşiz, bizi yıkamazsınız, bizi bölemezsiniz. Bu bayrağa kimse gölge düşüremeyecek. Küresel güçlere en güzel cevabı sandıkta verdik.  Biz bu zaferi bu bayrak yere düşmesin diye mücadele veren şehitlerimize armağan ediyoruz. Mekanları cennet olsun. Biz millete hizmet için varız. Zaferi kutlarken, kimseyi rahatsız etmeyin. Taşkınlık yapmayın. Hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyor, herkese minnetlerimi sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1