Başkan Sezer’den bayram mesajı

Başkan Sezer’den bayram mesajı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda; Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların çağladığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramını bir kez daha hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

MUTLULUKLAR PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR

Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bayram günlerinin sevincini akrabalarımızla, dostlarımızla, komşularımızla, engelli, ihtiyaç sahibi, kimsesiz vatandaşlarımızla, yaşça büyüklerimizle, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamak ve paylaşmak; kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır. Değerli hemşehrilerim biliyoruz ki; sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin, Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 2