“ALLAH HERKESE BÖYLE TEŞKİLATLAR NASİP ETSİN”

Başkan Büyükakın, AK Parti Körfez 94. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

 

‘’Milletin emanetini aldık’’

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Körfez 94. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı. “Milletin emanetini aldık” diyerek danışma meclisinde bir konuşma yapan Başkan Büyükakın, “Ama teşkilatlarımızla birlikte bu görevimizin altından yüz akıyla kalkacağımıza yürekten inanıyorum. Milletin emanetini almak gerçekten çok önemli.  Bir tane garibin gözyaşını silemezsek, bir tane garibi unutursak bunun ahirette ödenesi bir tarafı yoktur. Burası keyif makamı değildir.  Bu şuurla hareket ettik. Bundan sonra da inşallah bu şuurla hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

“ALLAH HERKESE BÖYLE TEŞKİLATLAR NASİP ETSİN”

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekillileri İlyas Şeker ve Cemil Yaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile teşkilat üyelerinin hazır bulunduğu ilçe danışma meclisinde konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, “Allah herkese böyle teşkilatlar nasip etsin. Gücünü milletten alan Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlarıyız. Cumhurbaşkanımızın bu kutlu davasına verdiğiniz katkıdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız aslında bu milleti özüne döndüren, tarihsel kimliğine tekrar kavuşturan, neler yapabileceğini istediğinde neler başarabileceğini tekrar bu millete hatırlatan muhteşem bir liderin teşkilatlarıyız” ifadelerini sarf etti.

“YENİ PROJELER GELİŞTİRMEYE VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Geçtiğimiz 17 yıl boyunca bu aziz millete çok büyük hizmetler yaptık ifadelerini sarf eden Başkan Büyükakın, “İnanılmaz yerlere inanılmaz işler yaptık. Geçmişte yaptık, inşallah bundan sonraki süreçte de yapacağız. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere bu kente hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Gücümüzü milletimizden alarak, teşkilatlarımızla birlikte çalışarak halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Zamanımızın mesai ayrılmış olan kısmını belediye işlerine ve hizmetlerine ayırıyoruz. Daha sona kalan vaktimizde STK’larımızla, teşkilatlarımızla ve vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Sanki hiç seçim olmayacakmış gibi bir yandan belediye hizmetlerini yapmaya bir yandan da yeni projeler geliştirmeye var gücümüzle çalışıyoruz. Diğer bir taraftan da yarın seçim olacakmış gibi gayretle, şevkle tüm teşkilatlarımızın birlikte çalışıyoruz” vurgusu yaptı.

“BURASI KEYİF MAKAMI DEĞİLDİR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, konuşması şu şekilde tamamladı: “ Milletin emaneti almak gerçekten çok önemli.  Bir tane garibin gözyaşını silemezsek, bir tane garibi unutursak bunun ahirette ödenesi bir tarafı yok. Burası keyif makamı değildir.  Bu şuurla hareket ettik. Bundan sonra da inşallah bu şuurla hareket etmeye devam edeceğiz. Biz emredilğimiz gibi dost doğru olduğumuz, adaletle hizmet ettiğimiz ve istişareyi sürdürdüğümüz müddetçe Allah da bize yardım edecektir. Garibin, gurabanın, fakirin ve fukaranın duası her daim bizim arkasında olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 7