ALKIŞLAR MUHTAR ZAİME

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Değirmendere Yalı Mahallesi’nin başarılı muhtarı Nuran Zaim’den yeni örnek bir davranış.

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Değirmendere Yalı Mahallesi muhtarı Nuran Zaim, Doğu´da  harabe bir okulun tadilatının yapılması için hayır severlerden destek aldı.Okulun yapılması için büyük başarı sağladı ve büyük takdir topladı.

Doğu bölgesinde bir köy okulunda öğretmenlik yapan bir tanıdık vasıtasıyla okulun tadilatı için destek istedi, Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim kolları sıvadı ve Doğu’da bir arkadaşına bu okul için destek istedi, Zaim’in arkadaşı bu sese kulak vererek okulun boyanması ve gerekli tadilatının yapılmasında büyük destek sağladı.

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim “Bu okula gerekli destek sağlanmalıdır, bu okula kırtasiye, masa örtüleri, okul sıralarının alınması hayır severlerden destek istiyoruz, bu okullarımızı daha huzurlu ortan yaratılması ve özellikle de çocuklarımızın iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamalıyız” dedi. HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 2