Niğdeliler Yerel Basını kahvaltıda ağırladı

Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Özcan ve Dernek yöneticileri, İlçemizde hizmet veren yerel basın mensuplarını Dernek binasında tertip ettikleri yaz kahvaltısında ağırladı.

Yaz kahvaltısına Dernek Başkanı Yaşar Özcan, 2.Başkan Cemil Çakmak, dernek  üyelerinden Kadir Akşit, Refik Çakmak ve basın mensupları katıldı. Dernek Başkanı Yaşar Özcan, “Derneğimiz, yöneticilerimiz ve üyelerimiz başta olmak üzere diğer hemşerilerimizle birlik beraberlik içerisinde yaşamaktan son derece mutluyuz.

Bu birlikteliğimizi ilçemiz basında ön plana çıkartan ve her daim herkesin sesini duyurmaya çalışan basın mensubu arkadaşlarımıza da bu vesile ile tertip etmiş olduğumuz Yaz kahvaltısıyla teşekkürlerimizi sunmak istedik. Onun için böyle bir kahvaltıyı gerçekleştirdik. Siz değerli basın mensuplarımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Davetimize mazeretlerinden dolayı icabet edemeyen basın mensuplarımızı da bir başka organizasyonumuz da ağırlamayı arzu ediyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 3