AK PARTİ GÖLCÜK TÜM BİRİMLERİ İLE SAHADA

AK Parti Gölcük ilçe Başkanı Ecz.Çetin Seymen, ulusal ve yerel gündemi değerlendirdi.

“ŞEHİDİMİZE ALLAH’TAN RAHMET, AİLEMİZE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM”

Hakkari Çukurca Eren Kış Operasyonlarında Şehit düşen kahraman şehidimiz Mürsel Sunal’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Bir şehit verecek ancak bin doğacak, sınırlarımızı teröristlerden uzak tutacağız.

“KÜRESEL ÇAPTA YAŞANAN EKONOMİK ZORLUKLARI,  DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZLE BERABER AŞACAĞIZ”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta yapılan kabine toplantısı sonrası milletimiz için yeni müjdelerini sıraladı. İlk olarak elektrikte kademe uygulamasını ticarethane statüsündeki aboneleri de kapsayacak şekilde genişletildi. Ticarethane statüsündeki elektrik abonelerinin günlük 30, aylık 900 kilovatsaate kadarki tüketimi olan ilk dilimine %25 indirim uygulanacağını açıkladı. Ayrıca meskenler ile tarımsal sulamada kullanılan elektriğin KDV’si %18’den %8’e düşürüldü. Meskenlerdeki düşük tarife sınırı da günlük 8, aylık 240 kilovatsaate yükseltildi. Böylece tüketimine göre faturalarda net %8 ila %14 oranında bir indirim sağlanmış olacak. Pandemi, bölgesel problemler, doğal kaynakların pahalılığı sonucunda oluşan hayat pahalılığını Başkanımız görüyor biliyor. Vatandaşlarımızı zorda bırakmamak için daha önce de doğalgaz faturalarının %72’sinin devlet tarafından sübvanse edildiği açıklanmıştı. Küresel çapta yaşanan ekonomik zorluklar devletimizin önlemleri ve milletimizin feraseti ile inşallah hep birlikte aşacağız.

“AVRUPA BİRLİĞİ ÜYELERİ ARASINDA EN YÜKSEK BÜYÜME ORANI ELDE EDEN ÜLKE TÜRKİYE”

Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi dengeli ve istikrarlı büyüme çizgimiz ile yatırımlar ve istihdamdaki artış eğilimini sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl bir önceki yıla göre 3,2 milyon yeni iş imkânı ortaya çıkartarak artan nüfusumuza ve iş gücüne katılımdaki yükselişe rağmen işsizlik oranımızı %11,3’e gerilettik. Ve son açıklanan verilere göre Geçtiğimiz yılın son çeyreğini %9,1’lik ve yılın tamamını %11’lik bir büyümeyle kapattık. Böylece G20, OECD ve Avrupa Birliği üyeleri arasında en yüksek büyüme oranını elde eden ülke Türkiye oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız pandemi döneminin başından beri krizi fırsata çevirmek için var gücüyle çalışacağımızı söylemişti. Büyüme rakamları bunu başarabileceğimizi gösteriyor.

“İNŞALLAH EN KISA SÜREDE BARIŞ SAĞLANIR VE DAHA FAZLA MASUMUN CANI YANMAZ”

Müjdelerin yanı sıra Sayın Cumhurbaşkanımız diplomasi faaliyetlerini de sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Kosova Cumhurbaşkanı Sayın Vjosa Osmani-Sadriu ülkemizi ziyaret etti. Kendileriyle bir dizi ticaret anlaşması imzaladık ve işbirliğimizin süreceğini ilan ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız şu an en önemli gündem olan Rusya-Ukrayna meselesinde de aktif rol alıyor. Gün aşırı olarak Zelenski ve Putin ile telefon görüşmeleri yapılıp barışın sağlanması için gerekli adımlar atılıyor. İnşallah kısa sürede barış sağlanır ve daha fazla masum canı yanmaz.

“YAŞADIĞIMIZ İLÇEMİZİ VE ÜLKEMİZİ DERİN ÜZÜNTÜYE BOĞAN 1 MART FELAKETİNİN 64. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZİ DUALARLA ANDIK”

Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak 2023 hedeflerimiz için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz hafta İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın, Belediye Başkanlarımız ve İlçe yöneticilerimiz ile birlikte 28 Şubat postmodern darbesinin yıldönümünde gerçekleştirilen basın açıklamasına katıldık. Daha sonra yaşandığında ilçemizi ve ülkemizi derin bir üzüntüye boğan 1 Mart Vapur felaketinin 64. Yıl dönümün de hayatını kaybeden şehitlerimizi bir kez daha dualarla yâd ettik.

“YERLİ VE MİLLİ GENÇLERİMİZİN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM”

Yoğun katılımlarla gerçekleştirdiğimiz Yerel Yönetimler Danışma toplantılarımızın tümüne katılım sağlamaya gayret ettik. İlçemizde hasta, yaşlı, taziye ziyaretlerimizi elimizden geldiğince yapıyoruz. Ayrıca İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Baki Özdemir, Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve Gençlik Kolları Başkanımız Tarık Karayel ile birlikte; İlçe gençlik kollarımızın organize ettiği, ilk defa oy kullanacak 90 üzeri gencimizin bulunduğu Aytepe Kampını ziyaret ettik. Gençlerimizin her birinin gözleri parıldıyor. Her birinin umudu Recep Tayyip Erdoğan. Her birinin rol modeli Selçuk Bayraktar, Aziz Sancar. Yerli ve milli gençlerimizin gözlerinden öpüyorum. Bu ülkenin geleceği emin ellerde.

“BİZ KAOS DEĞİL, İŞ ÜRETİYORUZ! BİZ GÖNÜLDE YER EDİNMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ”

Teşkilatımız her bir kademesiyle sahada olan tek teşkilat. Biz kaos değil iş üretiyoruz. Bunun en büyük göstergesi de eserlerimizdir hizmetlerimizdir. Sayın Cumhurbaşkanımıza vereceğimiz en büyük desteğin gönüllere girmek olduğunu biliyoruz. Bizler de hemşehrilerimizin gönlünde yer edinmek için  çok çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyor, hayırlı haftalar diliyorum.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

73 + = 78