AKASYA SOKAK SONUNDA MURADINA ERDİ

Gölcük’te Yazlık Merkez Mahallesi Akasya sokak sakinlerinin yaklaşık 10 yıldır beklediği asfalt yol olma hayali nihayet  gerçekleşti. Bir süre önce sokak sakinlerinden oluşturulan heyet Gölcük Belediyesini ziyaret ederek yaşadıkları mağduriyeti belirtmiş bu yönde destek istemişlerdi. Yapılan bu ziyaret sonrasında harekete geçen Belediye Fen işleri ekipleri Akasya sokağın özlemini gidermiş oldu.

Gölcük ilçesinin 2009 yılında Belediyelerin birleşmesinden sonra bölgede gerçekleştirdiği çalışmalar artan ilçe sınırının büyümesi nedeniyle işlerin daha bir yoğunluk kazandığı bilinmekte. Bu süreç sonrasında hem ilçe sınırının artması hem de artan bu yoğunluk soncunda insanların beklentilerine cevap verilmesinden doğan taleplere zaman içinde kademeli olarak cevap veriliyor. Aradan geçen yaklaşık 10 yıllık süreçte bu bölgenin asfaltlanmamış olmasını yetkililer Yazlık Akasya sokağın yeni yapılaşmalar nedeniyle hareketlilik yaşadığını bu gecikmenin bundan dolayı uzadığını ifade ettiler.

“YILLARDIR SIKINTI ÇEKİYORDUK”

Yazlık Merkez Mahallesi Akasya sokakta ikamet eden vatandaşlar adına açıklama yapan Ali Çoban, Kemal Gümüş, Erol Tonyalı, Himmet Köroğlu, Rıdvan Kılıç, Emin Efendioğlu, ve Hasan Erzurumlu¸ yıllardır yoğun yağışlarda çok sıkıntı çekiyorduk nihayet sesimizi duyan Gölcük Belediyesi sokağımızdaki bu ihtiyaca cevap verdi ve sokağımız asfaltlandı. Bu yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş başta olmak üzere Genel Koordinatör Nihat Abiş ve Belediye Fen işleri ekiplerine teşekkür ediyoruz dediler.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

45 − 39 =