Ölçme Değerlendirme kursunun ilk bölümü bitti

Gölcük İmam Hatip Ortaokulu, Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi iş birliğinde öğretmenlere Ölçme-Değerlendirme ve Soru Hazırlama Teknikleri kursu düzenlendi.
6-7-8 Şubat 2020 tarihlerinde Gölcük İmam Hatip Ortaokulu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi iş birliği ile Gölcük İmam Ortaokulu öğretmenlerine kendi okullarında Ölçme-Değerlendirme ve Soru Hazırlama Teknikleri Kursu verildi.
Öğretmenler Mesai saatleri dışında ve hafta sonunda, olumsuz hava koşullarına rağmen kursa katılan öğretmenlerin motivasyonlarının oldukça yüksek olması kurs eğitim görevlilerinin takdirini topladı.
Tamamen gönüllülük esası ile kursta görev almayı kabul eden Öğretim Üyeleri İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdülhalik Köse ve Okul Müdürü Tutku Aykaç tarafından çiçek takdim edilerek teşekkür edildi. Doç. Dr. Esma Buluş Kırıkkaya, Doç. Dr. Derya Kaltakçı Gürel ve Doç. Dr. Yusuf Koç tarafından verilen eğitimlerin bu hafta içinde imzalanacak olan Protokol doğrultusunda devam etmesi bekleniyor.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

47 − 40 =