UYUŞTURUCU TACİRİ TUTUKLANDI

Kocaeli Jandarma ile Gölcük Jandarma ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda uyuşturucu taciri olduğu iddia edilen bir kişi yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre uyuşturucu taciri şüpheli bir şahsı İstanbul’dan yola çıktı ihbarı üzerine Kocaeli  İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık Şube ile Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından takibe alındı. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen şahsı takip sonucunda şahsın Yalova’ya gittiği tespit eden ekipler Osmangazi Köprüsü Altınova gişelerinde yakalandı.

500 GR UYUŞTURUCU MADDESİ BULUNDU

Uyuşturucu Taciri olan şüpheli G.A.’nın yakalanmasının ardından kendi kullandığı özel otomobilde yapılan aramada aracın içerisinde 500 gr sentetik kannabinoid adlı uyuşturucu madde ele geçirildi.

ŞAHIS TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şahsın G. A’nın ikametlerinde yapılan aramada ise 1 adet hassas terazi ile 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerin ardından Gölcük Adliyesine sevk edilen G.A. tutuklanarak Kandıra Cezaevine gönderildi. HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 2