AK PARTİ’DEN BASIN BAYRAMI ZİYARETİ

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetemize ziyaretler sürüyor. AK Parti Gölcük ilçe başkanı Çetin Seymen ve ilçe yöneticileri, AK Parti Gölcük Gençlik Kolları başkanı Tarık Karayel gazetemizi ziyaret ederek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramımızı kutladılar.

AK Parti Gölcük ilçe başkanı Çetin Seymen; “Önemli bir kamusal güç olan basın, toplumun geniş kesimlerini etkileyebilmekte ve yönlendirebilmektedir. Basın kuruluşlarımızın, özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevlerini yerine getirirken, ülke menfaatlerini, kamu düzenini, toplumsal dinamikleri ve mesleğin gerektirdiği ahlaki değerleri göz ardı etmemeleri, sorumlu bir yayıncılık üstlenmeleri de hiç kuşkusuz büyük önem taşımaktadır. Basının önem ve gerekliliğini 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde hep birlikte gördük. O gece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısını hem kitle iletişim araçlarından hem de sosyal medyadan halka aktaran basınımız kutsal bir görev icra etmiş oldu. Objektif bakış açısı ile son derece önemli bir görev üstlenen tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Bu duygularla Gazetecilik ve Basın Bayramı’nızı kutluyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Tuğba ve Serkan Zeren,  bu günde kendilerini yalnız bırakmayan AK Parti Gölcük ilçe başkanı Çetin Seymen ve ilçe yöneticilerine, AK Parti Gölcük Gençlik Kolları başkanı Tarık Karayel’e, teşekkür ettiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 2 =