“PAÇAVRA METNİ LANETLE KINIYORUM”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün gece yarısı vaktinde vesayet kokan bir tavırla darbe tehdidinde bulunan emekli kokuşmuş zihniyetlerin bildiri adını verdikleri paçavra metni lanetle kınıyorum. Türkiye’de vesayet dönemi geride kalmıştır. Türkiye’yi vesayetle yönetmek isteyenler 15 Temmuz’da gerekli dersi almıştır. Milli iradeyi yok sayan vesayetçi zihniyete, 15 Temmuz’da asil ve necip milletimizin nasıl cevap verdiğini aklınızdan çıkarmayın. Ancak hala aynı düşüncede olanlar varsa bunlara da gerekli dersi vermekten milletimizin geri kalmayacaktır. Millet emekli değil.

Geçtiğimiz ay içerisinde vefat yıldönümünü andığımız Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı Sayın Alpaslan Türkeş’i, şehadet yıldönümlerini andığımız Büyük Birlik Partisi merhum Genel Başkanı Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve şehit Savcı Selim Kiraz’ı rahmetle yad ediyorum. 68 yıl önce elim bir kaza sonucu Çanakkale Boğazı’nda batan Dumlupınar Denizaltımızdaki 81 kahraman şehidimize Allah’tan rahmet diliyor, saygı ve şükranla anıyorum.

Ayrıca Adaletin yapı taşlarından birisi olan ve işlerini hakkı ile yapan, adaletin sağlanmasında ve toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesinde köprü olan avukatlar, yargı makamları nezdinde bireylerin haklarını savunmasının yanında, hukukun üstünlüğü ilkesi ve insan hak ve özgürlüklerinin korunması için, toplumsal değişim ve gelişimlerde sürekli olarak aktif ve ön açıcı bir rol üstlenmişlerdir. Toplumların huzurlu ve güvenli bir ortamda hayatlarını sürdürmelerinin temel şartlarından birisi adaletin sağlanmasıdır. Ülkemizin bir hukuk devleti olmasında, bireyin hak ve özgürlüklerinin kullanılmasında, kamu vicdanının ve adaletin yerine getirilmesi işlevinde çok önemli bir görev üstlenen tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutlarım.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 1. Su Şurası Lansmanı ve 363 Tesisin Toplu Açılış Merasimi gerçekleştirildi. Su Vatandır diyerek son 19 yılda 255 milyar lira su yatırımlarını hayata geçirdik. ‘’Boğaz Geçiş Tüneli’’ ile dünyada ilk kez iki kıta dev su tüneli ile birleştirildi. 26 ye altı başarı inşa edildi. Suyumuzu korumakla vatanımızı korumak arasında fark yoktur. Ak Parti hükümeti göreve geldiğinden bu güne su kaynaklarımızı ve su ile ilgili adımlarıyla gelecek nesillere ışık tutmuştur.

Bizler de Ak Parti Gölcük İlçe teşkilatı olarak saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabi pandemi koşulları bizi tam manasıyla çalışmaktan alıkoyuyor. Buna rağmen sahada olan siyasi teşkilat yine sadece Ak Parti. Kadın kollarımız, Gençlik kollarımız, Mahalle Teşkilatlarımız toplantılarını yapıyor, çalışmalarını sürdürüyor. Teşkilatımız bugün seçim olacakmış gibi çalışıyor.

Önceki hafta içerisinde İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte geçmiş dönem yöneticilerimizi ve istişare kurulu üyelerimiz ziyaret etmeye devam ettik. Ak Parti davamıza bir kere gönül vermişseniz resmi bir görev alın veya almayın çemberin içerisinde olmaya devam edersiniz. Bizim kültürümüz istişare kültürüdür. Partimize emek veren tüm dava arkadaşlarımızı ziyaret etmeye, onlarla birlikte yol yürümeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizi saygı ile selamlıyor, sağlıklı ve bereketli haftalar diliyorum.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 4