AK PARTİ’DE COŞKULU KUTLAMA

Kurban Bayramı’nın 2’inci günü geleneksel olarak düzenlediği bayram kutlamasını, bu yılda aksatmayan AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, ilçe binası önünde düzenlediği kutlama ile adeta gövde gösterisi yaptı. Bu seneki bayramlaşma programına AK Parti İl Mehmet Ellibeş katılım sağladı

 

 

Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kurban Bayramının 2. Gününde bayramlaşma programını gerçekleştirdi. Ak Parti İlçe binasının önünde gerçekleşen bayramlaşma törenine katılan partililer birlik ve beraberlik mesajları verdi. İlçemizde bayram kutlamalarının çoğu bayramın 2. günü yapıldı. AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı da Kurban Bayramının 2. gününde bayramlaşma programını gerçekleştirdi. Partililer bayramın 2. günü ilçe binasında tam kadro bayramlaşırken, programa katılım oldukça yoğun oldu. Programa AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Eski İlçe Başkanı İdris Alp, Belediye Meclis üyeleri, ana kademe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

 

 

İlçe binasında düzenlenen bayram kutlamasında, İlçe Başkanı Çetin Seymen partililerin Bayramı’nı kutlayarak, herkese ağız tadıyla mutlu bir bayram geçirmelerini diledi. ELLİBEŞ, ‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN’ AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının bayramını kutlayarak, ‘Tüm İslam Aleminin, AK Parti Ailesinin ve Gölcük halkının kurban bayramı kutlu olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun’ dedi. Bayram kutlaması, ilçe binası önünde bayram anısına toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 79 = 87