Yemeyeceğiz, Giydireceğiz

Gölcük Ford Otosan İşçilerinden örnek davranış yaparak bu sene Ramazanda yemeyeceğiz, giydireceğiz dediler.

Gölcük kaymakamlığı Türk – Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri Ford otosan gövde üretim müdürlüğü kapı kaporta hattı işçileri başlattıkları kampanya ile 12 15 yaş arasındaki 50 öğrenciye 110 liralık hediye çeki verdiler.

Türk – Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri Kurum Müdürü Mehmet Akpınar misafirleri makamında ağırlarken yaptığı konuşmasında yuvada yapılan çalışmalar hakkında fikir verdi daha sonra ise Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener kısa yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi Şener “Ford Otosan Fabrikası Ford otosan kaynak bölümünde çalışan işçi arkadaşlarımızın organize ettikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında böyle bir etkinlik yaptılar bizlerde bu işçi arkadaşlarımızın duyarlılıklarından dolayı kendilerini kutluyorum” dedi.

“YEMEYECEĞİZ GİYDİRECEĞİZ”

Türk – Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri Kurum Müdürü Mehmet Akpınar misafirleri kapıda karşıladıktan sonra makamda yapılan toplantıda Ford Otosan Üretim ekip lideri Gülşah Alp “Bizler her sene Ramazan ayında yemek yiyorduk bu sene ise sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Bir Çocuk, Bir Tebessüm” projesiyle Gölcük kaymakamlığı Türk – Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evlerinde bulunan 50 çocuğumuza Ramazan bayramında üzerlerine elbise almaları için çek getirdik bayram önce çocuklarımız sevinsinler” dedi.

Gölcük kaymakamlığı Türk – Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri müdüriyetinde yapılan görüşmelerin ardından Ford Otosan Üretim ekip lideri Gülşah Alp tarafından kurum müdürü Mehmet Akpınar’a 50 çocuğun bayramda alınması için çekler teslim edildi. HABER: Nazlı ER

????????????
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

48 + = 52