AK PARTİ’DE 7 İLÇE BAŞKANINA İZİN ÇIKTI

AK Parti’de merakla beklenen haberi İl Başkanı Abdullah Eryarsoy açıkladı. 7 ilçe teşkilat başkanına başkan aday adaylığı için izin çıktı.

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, 12 ilçe başkanı ile il binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Belediye Başkan aday adayı olmak isteyen ilçe başkanları, istifa etmek için genel merkezden haber bekliyordu. İlçe Başkanlarının dört gözle beklediği haberi İl Başkanı Eryarsoy açıkladı. Genel Merkez tarafından 7 İlçe Başkanına istifa için izin çıktı. İlçe Başkanları gün içinde istifasını verecek. Eryarsoy istifasına izin çıkan isimlerin adaylığının garanti olmadığını söylerken, “Tek garanti adayımız Tahir Büyükakın”dedi. İstifa eden ilçe başkanlarının yerine ise vekaleten isimler yerleştirilecek.

7 İLÇE BAŞKANINA İZİN ÇIKTI

Konu ile ilgili açıklamada bulunan İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “ 31 Mart seçimleri için çalışmalarımıza başlamıştık. Aday adaylığı sürecimiz belediye başkanları için nihayete ererken ilçe başkanları için vaktimiz vardı. 1 Aralık son gün. Genel Merkezden beni aradılar 7 ilçe başkanımıza aday olmak için görev verilmiş oldu. Bu arkadaşlarımız istifa edip aday adayı olacaklar. Haklarında hayırlısı olsun “ dedi

İZİN ÇIKAN 7 İLÇE BAŞKANI

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy yaptığı açıklamada, Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’a belediye başkan aday adaylığı için izin çıktığını belirtti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 2 =