BAŞKAN KARAYEL BAKIN NELER YAPIYORMUŞ?

AK Parti’nin başarılı Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel, ilçemizde gençlik kollarıyla aktif siyaset yapıyor. Siyasal Bilimler mezunu,  kentte sevilen, sayılan, başarılı ve her fırsatta takdir edilen bir başkanlık yapıyor.

Parti içerisinde Gölcük AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı  gibi önemli bir sorumluluğu üstlenen Karayel, siyasal bilimler mezunu olan genç bir başkan. Ve bu idealist genç başkan  Gölcük AK Parti Gençlik Kollarını muazzam bir şekilde donatıyor. Adeta bir okul gibi siyaseti, siyaset geçmişini, bir sonra ki adımlarını programlayarak, görsel ve fiziki çalışmalarıyla göz dolduruyor.

AK Parti’nin başarılı Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve yönetimi,  bir süredir ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya geliyor. Tabi ki bu başarılı başkanın arkasında pırıl pırıl zeki gençliği ona bu yolda güç ve cesaret veriyor.

Duyumlarımıza göre gece gündüz demeyen Gölcük AK Parti gençlik Kolları önümüzdeki seçimlerde 6 milyon 50 bin gencin ilk defa oy kullanacağını ve Gölcük’ün bu noktada çalışmalarına çoktan başladığı ilçede konuşulanlar arasında. Doğru bir strateji hazırlayan başkan Karayel, gençlerin her birine ulaşmak istediğinin altını çiziyormuş. Bizim Gölcük gençlik kolları bunun içinde bir gün üniversitelerde, bir gün okullarda yani gençliğin olduğu her yerdelermiş. Çalışmalarını sadece sosyal medyada sınırlı tutmayan Gölcük gençliği yani çoktan meydanlara inmişler. Ve gençlere ulaşmak için yaptıkları en büyük çalışma, fiziki çalışmalarmış. Hatta son olarak şöyle söyleyeyim AK Parti Gölcük Gençlik Kolları,  Gölcük’te kendilerini, partilerini, yapacaklarını en doğru dille anlatmak için bir seferberlik başlatmış diyebiliriz.

Haber: Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 3