AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF.DR HÜLAGÜ’YE GÖLCÜK’LÜ GENÇLERDEN ‘İLK OYUM ERDOĞAN’A SÖZÜ’

AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Dr. Ali Ruhan Çelik ve yönetimi, ilk defa oy kullanacak olan gençlerle AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü buluşturarak soru- cevap programı gerçekleştirdi.
AK Parti Gölcük gençlik Kollarının organize ettiği programa Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer katıldı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü  ilk defa oy kullanacak gençlerle buluştu büyük bir coşkuyla başlayan  soru-cevap programında gençlerin tüm soruları yanıtlandı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü programın sonunda bu güzel organizasyonda yer almaktan mutluluk ve onur duyduğunu ifade etti.  Gençlere önemli tavsiyelerde bulunan Prof. Dr.  Hülagü;  “Benim önerim neyi yaparsanız yapın ahlaki ve erdemli duruşu kaybetmezseniz her görevde başarılı olursunuz. Bu toprakların çocuklarının genetik yapısı temiz. Sizin gibi pırıl pırıl gençlerimiz, yetenekli insanlarımız savunma sanayinde çalışıyorlar. Bizden istediğiniz bir şey var mı? diye sorduğumuzda verdikleri cevap ‘Sadece bize güvenin’ oluyor. Biz, tüm gençlerimize güveniyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz biz sizlerle yürüdüğümüz Türkiye’ye çok güveniyoruz.”  Dedi.
Gölcük’te ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü,  gençlerden ilk oylarını AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vereceklerinin sözünü aldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

83 − = 78