HAKLI DAVAMIZDAN VAZGEÇMİYORUZ

Gönül Boran Özüpak: 1 milyonuncu kişi olmalıyım diyerek…

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT)’liler seçim öncesi mağduriyetlerini dile getirmeye devam ediyor. EYT’liler seslerini duyurmak için Ankara’da geçen ay yaptığı miting sonrası Mart ayı için İstanbul’da da miting yapma kararı almıştı. Dernek, 17 Mart Pazar günü Maltepe Meydanı’nda miting yapmak için İstanbul Valiliği’ne ve İstanbul Emniyeti’ne resmi başvurularını iletmişti. Dün açıklanan kararla EYT’liler 17 Mart’ta Maltepe Meydanı’nda buluşacak.

EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Özüpak, “EYT toplumsal bir sorun. Biz bu sorunu çözmek için uğraşıyoruz. Varız, biriz,birlikteyiz. Her evde en az bir ve ya iki tane EYT’li var. Hep söylüyoruz yine söylüyoruz bizler mağduriyetimizin çabası içerisindeyiz. MALTEPE MİTİNGİ Türkiye’ni her yerinden Maltepe mitinginde 1 milyon EYT’li olarak mücadele edeceğiz, bu mücadelede haklıyız. Önümüzde yerel seçimler var. Bizler 31 Mart yerel seçim öncesinde kanunun çıkarılmasını bekliyoruz.

Daha öncesinden EYT gündemimiz yok denildi. Daha sonra ise biraz sabırlı olun dendi. Ama artık sabrımız, dayanacak gücümüz kalmadı. Hak gaspına ugrayanlar olarak ekonomik sorunlarımız hat safhada. Seçim öncesi hakkımız olan kanunun gelmesini istiyoruz” dedi.

Sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Gönül Boran Özüpak, “HAKLI DAVAMIZDAN VAZGEÇMİYORUZ.

Bir kızımiz babam hasta işi yok. Eğitimime devam etmek istiyorum. Babamin hakkını verin diyerek gözyaşi dökerken, Bir yandan dava benim davam, kaderdaşlarımla birlikte 1milyon’nuncu olmalıyım diyerek çocuğunun kumbarasindan ya da cebindeki son kuruşuna kadar otobüs parasini veren yasa mağduru arkadaşlarimizla 17 MART saat 12.00-15.00 arasinda

MALTEPE SAHIL MİTİNG ALANINDA, BURADAYIZ,VARIZ,BİRİZ VE BİRLİKTEYİZ DİYECEĞİZ. HAKLI DAVAMIZDA KOCAMAN AİLEMİZLE BİZ TÜRKİYE’ YİZ” ifadelerini kullandı

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 15 = 16