Gölcük’te ahır çöktü, 1 koyun telef oldu

Gölcük Nüzhetiye köyü Pilavtepe mevkinde yoğun kar yağışından dolayı bir evin yanında bulunan ahır küçükbaş hayvanların üzerine çöktü.

Gölcük Nüzhetiye köyü Pilavtepe mevkinde yoğun kar yağışından dolayı bir evin yanında bulunan ahır küçükbaş hayvanların üzerine çöktü. Vatandaşların görmesi üzerine 112 acil çağrı merkezine haber verdi olay yerine itfaiye, jandarma ve Belediye ekipleri sevk edildi.

Gölcük Nüzhetiye Mahallesi Pilavtepe Mevkii’nde Saim Anaç’a ait küçük baş ahır, yağan yoğun kar nedeni ile çöktü. Olay yerine giden itfaiye, Jandarma ve Belediye Temizlik işleri ekiplerinin başarılı bir çalışması sonucunda çöken ahırda mahsur kalan yaklaşık 13 küçük baş hayvanları kurtarırken 1 koyun içe çökme altında kalarak telef oldu.

Gölcük Nüzhetiye köyünde meydana gelen ahır çökmesinden dolayı Belediye temizlik işlerinin yanı sıra olay yerine giden Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Şevket Kaba, Fikret Ormancıoğlu, Ahmet Karadağ ve müdürler olay yerine geldiler ve çalışmaları yakinen takip ettiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

55 − = 45