Kabel Klima Marmara’da ve Gölcük tek

İbrahim Altuntaş Günde 1TL ile serinlemek ister misiniz sloganıyla yola çıkan Kabel Klima Marmara Bölgesini tek ana bayiliğini aldı.

Halıderespor’un Başkanı İbrahim Altuntaş, Kabel Klima Ana Bayiliğini alarak Gölcük’de ticarete başladı. 5 avantajdan faydalanın Yaz ağlarından bunaltıcı havalardan kurtulmak isteyen müşterilerimizin tek tercihi Kabel klimaları %100 taze hava  %100 konfor sloganıyla yola çıkan Kabel sulu klimaları ve havalandırma sistemlerinin Marmara Bölgesinin tek ana Bayiliğini alarak hizmete başladı.

İbrahim Altuntaş “Evaporatif soğutmada uzman  Kabel hava teknolojilerine yönelik her türlü çözümü bizde  bulabilirsiniz. Bizden ürün alan veya proje bazında çözüm isteyen müşterilerimiz, 5 avantajdan faydalanabilir. 20 yıl önce Endüstriyel ile başlayan serüvenimiz mobil ürünler ile devam ediyor, müşterilerimize kendini kanıtlamış ürünler satıyoruz. Kabel satın alma, kiralama veya leasing gibi finansal konularda da çözümler sunuyor. Üretici firmamız Alindair’in bünyesinde bulunan Ar-ge de proje, ürün geliştirme ve iyileştirme için Mühendislerden sürekli teknik destek alabilmekteyiz. Türkiye’nin her noktasında bulunan servis istasyonlarımızla en geç 24 saat içinde yanınızda olmaktayız. Size şimdi ve gelecekte her türlü gereksinim için yedek parça temin edebilir. Zira her daim stoklarımızda 50.000’in üzerinde yedek parça bulunmaktadır. Her türlü cihazımız, kiralama için depolarımızda mevcuttur.

Bölgede bir çok firmalar, fabrikalar, cefataryaların tasarruf sağladığı Kabel Klimaları tercih ettiği tek adres olma yolunda ilerlemeye başladı, Kabel Klima ve havalandırma sistemleri insan sağlığına astıma zarar vermeyen tek Klima sistemlerimizdir ve tek ana teknik servis ile de müşterilerimize hizmet vereceğiz” dedi.

İbrahim Altuntaş daha sonra şunları ilave ederek “Firmamızda tecrübeli Pazarlama satış elemanı ve bölgelere bayilik vermeye başladık, bizimle çalışmak isteyen genç yetenekleri dolgun maaş, sigorta yapmak üzere elemanlar alınacaktık” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + = 4