AĞACAN, EVİNİN ÖNÜNE HELALLİK ALDI!

İlçemizin  tanınan ve sevilen esnaflarından İsmet İnönü Ağacan vefat haberi ilçemizde derin bir üzüntü yarattı. Bir süre önce yakalandığı hastalığına yenik düşen İsmet Ağacan, İzmit Medical Park Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

SEVENLERİ YANINDAYDI

Merhum’un cenazesi bugün son kez evinin önüne getirildi. Kuran-ı Kerim’den okunan surelerin ardından Ağacan için Gölcük Müftülük Merkez Vaizi Adnan Yıldız helallik istedi. Evinin önüne helallik için getirilen Ağacan’ı sevenleri yalnız bırakmadı.  Yakın dostu Siretiye Köyü Muhtarı Sinan Kahraman, Ağacan Sülalesi, Gölcük belediye Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Şevket Kaba, Gölcük belediyesi Meclis Üyeleri, Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve çok sayıda dost ve sevenleri katıldı. Helalliğin alınmasının ardından merhum Merkez Camii’ne götürüldü. İsmet İnönü Ağacan öğle namazına müteakip Gölcük Merkez Camii’nden kaldırılarak aile mezarlığına defnedilecek.

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1