Allah Güç Kuvvet Ve Zafer Nasip Etsin

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili açıklama da bulundu.

Türk silahlı Kuvvetlerimizin Barış Pınarı Harekâtı kapsamında açıklama da bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı “Bilindiği üzere Devletimiz Suriye sınırımız da yaşanan olayları diplomatik bir dille aşmaya çalışmış tüm diplomatik kanalların kapanmasından sonra başta sınır güvenliğimiz olmak üzere Suriye’ye de huzur güven ve sükûneti geçirmek için Cumhurbaşkanımız Barış Pınarı harekâtını başlattı. Bizde destekliyoruz “dedi.

Barış pınarı harekâtının olmasını olağan olmuştur

“İç siyasette fikir ayrılıklarımız olsa bile mevzu vatan savunması ve güvenliğine geldiğinde paydamız ortak, Devletimiz Suriye sınırında ülkemizi tehdit edeceğine inandığı terör örgütlerinin bölgeden uzaklaştırılması için her türlü diplomatik yollara başvurmasına rağmen sonuç alamayınca en doğal hakkımız olan sınır güvenliğimizi korumak için Barış Pınarı Harekâtının olması olağan olmuştur. Bizlerde bu kararı sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Albayrak çatısı altında buluştuk

Aynacı sözlerinin devamında, “Ülkesini, milletini, vatanını seven her Türk vatandaşı gibi bizlerde Genel Başkanımız Anatürk Sayın Akşener’in dediği gibi biz Albayrak’ın çatısı altında buluşacağız. Mehmetçiklerimiz mazlumun ve masumun her zaman yanında olmuş, gittiği yere nizam ve adalet götürmüştür. Bu harekat kapsamında da gene üzerine düşeni yapacak Türk milletimizin güvenliğini sağlamak için sınır ötesi harekatıyla sınırımızda ki tehdit unsurlarını bir bir ortadan kaldıracak ve Suriye’de ki o bölgeye nizamı getirecektir. İslamın yer yüzünde ki son ordusu olan Mehmetçiklerimize Allah güç kuvvet ve zafer nasip etsin”dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 − 43 =