“AF MUTLAKA ÇIKMALI”

 

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, son dönemde gündemde olan Af tartışmaları hakkında görüşlerini ifade etti. Çakır açıklamasında, “Elinde olmayan nedenden ötürü kader mahkumu olmuş kişiler için istenilen bir af konusu. Bir de FETÖ Hakim ve Savcılarının verdiği yanlış kararlardan ötürü mağdur olanlar için bu affın çıkmasını istiyoruz” dedi.

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, son dönemde gündemde olan Af tartışmaları hakkında görüşlerini ifade etti. Başkan Çakır, gazetemize yaptığı açıklamada, affın kimlere yönelik çıkması gerektiğini açıkladı.

KADER MAHKUMLARI İÇİN AF

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, açıklamasında şunları söyledi: ‘Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli affın kader mahkumları için çıkartılmasını istiyor. Yani şunu söyleyeyim kazara olan, elinde olmayan nedenden ötürü kader mahkumu olmuş kişiler için istenilen bir af konusu. Bir de FETÖ Hakim ve Savcılarının verdiği yanlış kararlardan ötürü mağdur olanlar için bu affın çıkmasını istiyoruz. Bu affın çıkması birçok suçsuz kader mahkumunun mağduriyetini ortadan kaldıracak. MHP her zaman halkın yanında olan partidir. Bizler bu yüzden af kararının çıkmasını istiyoruz’ dedi.Başkan Çakır, ayrıca, ‘Bu af tecavüzcüleri, sapıkları, katilleri kapsamayacak. Sadece haksız yere kader mahkumu olmuş kişileri kapsayacak’ dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

48 + = 54