ADİL VE EŞİT HİZMET

Hürriyet, “İstihdam sağlayacağız”

Safalı Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaretinde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “Adil ve eşit hizmet sunacağız” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, başkanlığını Okay Belhan’ın yaptığı Safalı Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Hürriyet’e CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

PROJELERİMİZİ ANLATIYORUZ

Ziyarette konuşan Hürriyet, “Biz seçim sürecimiz boyunca hep pozitif kampanya yürüttük. Kimseye sataşmadık. Biz kentimiz daha güzel olsun istiyoruz. Bunun derdindeyiz. Biz projelerimizi anlatıyoruz projelerimizle anılmak istiyoruz. Bu yüzden hep birlikte kentimiz için çalışmak istiyoruz” dedi.

ADİL VE EŞİT HİZMET

Konuşmalarına devam eden Hürriyet, “Biz partizanlık yapmıyoruz. Biz hizmet verirken herkese adil ve eşit davranmak zorundayız. Zaten insanlar ekonomik olarak sıkıntılar yaşıyor. Bizim insanların sıkıntılarına çözüm üretmek gibi bir derdimiz var” ifadelerinde bulundu.

İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ

Hürriyet, “Yapacağımız projelerde istihdam üzerine çalışmalar yapacağız. Kente hizmet veren yapılarak kurarak iş imkanı sağlayacağız. Bu kentin ekmeğini bu kentin insanı yiyecek. Amacımız sadece iş bulmak değil kentin parasının bu kentte kalmasıdır” dedi.

YAŞANABİLİR BİR İZMİT İÇİN

Konuşmalarına devam eden Hürriyet, “Bunun dışında eğitime destek vereceğiz. Atanamayan öğretmenleri öğrencilerle buluşturacağız. Her sene 100 gencimizi yurt dışına göndereceğiz. Kadınlarımızın sosyalleşmesi için projeler yapacağız. Belediye olarak kreşler kuracağız. Yaşanabilir bir İzmit için çalışacağız” dedi.

KÖYLÜYE DESTEK

Hürriyet son olarak köylüye önem verdiğini ifade ederek, “Köylerimizi önemsiyoruz. Köy-Mar projesi ile köylüğünün ürettiği ürünleri aradan aracıları çıkartarak değerinde alıp biz satacağız. Köylüye gübre ve ilaç desteği sağlayacağız. Köylüye sahip çıkacağız” ifadelerinde bulundu.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =