Seymen; “Gölcük’e Millet Bahçesi’ne kavuşuyor”

ÜLKEMİZE KALICI ESERLER BIRAKMAYA DEVAM EDİYORUZ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ülke ve ilçe gündemi hakkında önemli bilgiler verdi. Başkan Seymen yaptığı açıklamada AK Parti iktidarı olarak ülkemize kalıcı eserler bırakmaya devam ediyor olmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

“Rabbim ümmetimizi, ülkemizi, milletimizi tüm felaketlerden korusun”

Başkan Seymen sözlerine açıklamalarına başlamadan önce, “Öncelikle İdlib’de zırhlı ambulansımıza yapılan alçak saldırıda şehit olan askerimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır, yaralanan kahraman askerlerimize acil şifalar diliyorum. Ayrıca depremzede Gölcük sakini olarak, Malatya’nın Pütürge İlçesi’nde meydana gelen 5.0’lık depremden etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ümmetimizi, ülkemizi, milletimizi tüm felaketlerden korusun.

“Pandemi sürecinde tam 5 büyük sağlık tesisini milletimizin hizmetine kazandırmış olduk”

Ak Parti iktidarı olarak Ülkemize kalıcı eserler bıraktığımız bir haftayı daha geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Seymen, “ Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi ve Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi’nin açılışlarını gerçekleştirdik. Böylece Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ile birlikte pandemi sürecinde tam 5 büyük sağlık tesisini milletimizin hizmetine kazandırmış olduk. Ayrıca iktidara geldiğimiz günden beri Allah’ın bir lütfu olan sularımızın topraklarımızdan akıp gitmesine izin vermedik. Kalkınmamızın sembolü olan barajlarımızın yapımına büyük önem verdik. 18 yılda tam 585 yeni baraj inşa ederek büyük bir yatırım seferberliğini hayata geçirdik. Bunlardan sonuncusu olan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin uzun vadeli enerji vizyonunun en önemli projeleri arasında yer alan 275 metre yüksekliğinde Artvin Yusufeli Barajı’nda, son düzlüğe girildi. Toplam 4 milyon metreküp gövde betonunun döküleceği baraj inşaatında 3 milyonuncu metreküp betonu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle döküldü. Tamamen kendi mühendislerimizin ürünü olan bu eser, ekonomimize yılda 1,5 milyar lira katkı sağlayacak” dedi.

“Gölcük’e Millet Bahçesi’ne kavuşuyor”

Başkan Seymen Gölcük’te yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgi vererek , “Öte yandan son dönem projelerimizden Millet Bahçeleri’ni de kullanıma kazandırıyoruz. 10 yeni millet bahçesinin açılışı Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından yapıldı ve 81 ilde de Millet Bahçesi yapma sözünü verdi. Bu doğrultuda bir müjde bugün Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’den geldi. Bir dönem enkaz döküm sahası olarak kullanılan, Gölcük Belediyesi Rahvan At Yarışı Tesisleri’nin altında, Koray Aydın Parkı’nın üstünde, Örcün Mahallesi sınırları içinde yer alan Gölcük Millet Bahçesi’nin yapım ihalesinin günü belli oldu. Gölcük Millet Bahçesi’nin ihalesi TOKİ Genel Merkezi’nde, 18 Ağustos Salı günü, saat 14.00’da yapılacak. Gölcük Millet Bahçesi’nde; Millet Kıraathanesi, Çınar Meydan, Çocuk Oyun Alanı, Fitness Alanı, Şifalı Bitkiler Bahçesi, Lalezar Bahçesi, Gülizar Bahçesi, Etkinlik Çayırı, Bisiklet Yolu, Koşu Yolu, Sağlıklı Yaşam Parkuru, Gezinti Yolu, Kameriyeler, Oturma Basamakları, Oturma Noktaları, Etkinlik Çayırı, Millet Çayırı / Afet Toplanma Yeri, Meşe Korusu, Kayın Korusu gibi birçok doğal, kültürel ve sportif alan yer alacak. Millet Kıraathanesi 560 m2 kapalı alana sahip olacak ve bünyesinde; kafetarya, kütüphane ve benzeri sosyal ihtiyaç alanları yer alacak. Yaklaşık 56.000 m2 alana sahip olacak olan millet bahçemiz, doğal zenginlikleriyle, insanlarımızın nefes alacağı bir yaşam alanı olacak. Kurulduğu günden bu güne millete hizmet noktasında gece gündüz çalışarak bütün imkanları zorlayan kutlu Ak Davanın bir neferi olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

“Ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz”

Başkan Seymen sözlerinin devamında, “AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak 1 Haziran itibari ile kademeli normalleşmenin başlaması, özlemini duyduğumuz saha çalışmalarına dönmemize vesile oldu. Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer, İlçe Yöneticilerimiz ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte bölüm bölüm çarşı esnaflarını ziyaret ederek hemhal oluyoruz. Ayrıca STK ve kamu kurumları ziyaretlerimiz de devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’in de teşrifleriyle Harb-İş Sendikası Gölcük Şube Başkanı olan Sayın Korkut Gökbayrak ve değerli yönetimini ziyaret ettik. Gücünü halktan alan, halkıyla istişareyi asla elden bırakmayan bir siyasi geleneğin yöneticileri olarak, normalleşmenin sürmesiyle birlikte inşallah çalınmadık kapı bırakmayacağız. Genel Merkez tarafından belirlenecek olan tarih sonrasında gerçekleştireceğimiz kongremiz ile birlikte bayrak yarışımız sürecek, AK Parti bayrağını Gölcüğün burçlarında kararlı bir şekilde dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi.

“İkinci dalgaya yol açmamak için kurallara uyalım”

Başkan Seymen son olarak, “Bu duygu ve düşüncelerle, kontrol altına aldığımız salgında ikinci dalgaya yol açmamak için, Sayın Cumhurbaşkanımız’ın önemle üzerinde durduğu Maske+ 1,5 metre mesafe+ Temizlik kuralına riayet edilmesini hemşehrilerimizden istirham ediyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 3 =