‘Ramazanın maneviyatı ile bayrama ulaştık’

‘Ramazanın maneviyatı ile bayrama ulaştık’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Ramazan Bayramı dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Aynacı, Gölcük halkının bayramını kutladıklarını ifade ederek “Ramazanın maneviyatı ile bayrama ulaştık” dedi

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Ramazan Bayramı’na erişmemize istinaden dün düşüncelerini dile getirdi. Aynacı, konu hakkında yaptığı açıklamada “Mübarek ramazan ayını en iyi şekilde, eşe dosta, akrabaya, arkadaşa yardım ederek, bu mübarek ayın maneviyatını yaşayarak geçirmeye gayret ettik. Bu anlamda, elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunmaya özen gösterdik. Halkımızla bu dönemde buluştuk, dertlerini dinledik ve nelerin yapılmasını istediklerini kendilerinden öğrendik. Bizler de bu anlamda sıkı çalışmalarımızı yaptık ve nihayetinde Ramazan ayını tamamlamış olduk” dedi.

‘ESKİ NORMALİMİZE DÖNMEYE BAŞLIYORUZ’

Aynacı, “Geçtiğimiz iki seneye baktığımız zaman dini bayramlarımızı istediğimiz şekilde kutlayamadığımızı gördük. Büyüklerimizi, ailelerimizi ziyaret edemedik, onlarla vakit geçiremedik. Korona virüs pandemisi bizim hayatımızda iki sene boyunca büyük bir yer kapladı. Baktığımız zaman nihayetinde maskelerimizi, toplu taşıma ve hastaneler haricinde çıkarabiliyor, eski normalimize dönmeye başlıyoruz. Umuyorum ki bu Ramazan Bayramı ile birlikte eski günlerimize kavuşmuş oluruz” dedi.

‘PARTİ BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞACAĞIZ’

Başkan Aynacı, sözlerinin sonunda, “Bizler de bu bayramda parti binamızda buluşarak bayramlaşma programımızı icra edeceğiz. Bayramın birinci gününde, saat 12.00’da partimizde buluşacağız ve parti bayramlaşmamızı gerçekleştireceğiz. İYİ Parti’mize gönül vermiş herkesi, ayrıca tüm halkımızı parti bayramlaşmamıza davet ediyoruz. Daha iyi bayramlarda bir araya gelmek dileği ile öncelikle ilçemiz ve ilimiz, sonrasında ülkemiz ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve mutlulukla geçecek nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 1 =