ADAYLAR O TARİHTE AÇIKLANACAK

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, bugün il binasında düzenlenen basın toplantısında yerel seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için hazırlıklar hız kazanırken AK Parti Kocaeli’nin kaptanı Başkan Talus, yerel seçim süreci ile ilgili tarih verdi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus; ‘Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı olarak Alper Doğan’ı genel merkeze bildirdiklerini söyleyen Talus, aday belirleme süreci için sahada 5 anketin yapıldığını bildirdi.

Talus sözlerine şöyle devam etti; ‘Biz Kocaeli’de Cumhur ittifakı olarak 13’te 13 yapacağız. Tüm ilçelerimizde rekor kıracağız. Yapılan temayül yoklamamız teşkilatlılarımızın heyecanını gösterdi. Yüzde 95 katılım oldu. Teşkilat fikrini belli etti. Tüm teşkilat üyelerimize katılımları ve destekleri için teşekkür ediyorum. Genel merkezimiz, belediye başkanlarımızın performansını ölçüyor yapılan anketlerle vatandaşımızın belediye başkanı olarak görmek istediği isimler belirleniyor.  Aralık ayının üçüncü haftası  Büyükşehir , Ocak ayı itibariyle de ilçeler açıklanacak.’

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

52 − = 43