ADAY ADAYI OLUP OLMAYACAĞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Orhan Barış’ın oğlu TÜGVA İzmit eski Temsilcisi başarılı avukat Ömer Burak Barış’ın Mart 2019 yapılacak yerel seçimler de Gölcük’ten belediye başkan aday adaylığı gündemde idi. Barış yaptığı açıklama ile bu konuya açıklık getirdi ve şunları söyledi:

Kamuoyuna

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimizin gençlere yoğun bir ilgisi var. Gerek siyasette gerek bürokrasi de gençler önemli görevlere getiriliyorlar.

Gölcük için çok kıymetli adaylarımız var. Mevcut belediye başkanımız Mehmet Ellibeş, ilçe başkanımız İdris Alp var. İl yöneticimiz Samet Taşdelen, eski ilçe başkanımız Mevlüt Demir, KADEM İl Temsilcimiz Berna Abiş var.

Böyle değerli isimlerin yanında adımızın Gölcük Belediye Başkanlığı için geçmesi benim için onurdur. Ancak ben Gölcük Belediye Başkanlığına bu dönem aday değilim.

Her zaman dediğim gibi, aslolan AK Partimizin Gölcük’te seçimi kazanmasıdır. Partimiz kimi aday gösterirse biz onunla beraber yol yürürüz, yüksünmeden arkasında çalışırız. 31 Mart seçimleri şimdiden hem şehrimiz hem ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

87 − 86 =