ÇAKIR: “LÜTFÜ TÜRKKAN TELEFONLARIMIZA BAKMIYORDU”

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, İYİ Parti Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan’ın MHP Kocaeli Milletvekili ve Adayı Saffet Sancaklı’ya yönelik eleştirileri konusunda açıklamalar da bulundu ve Sayın Lütfü Türkkan aynaya baksın öyle konuşsun. Biz hiç olmazsa Sayın Vekilimize ulaşabiliyoruz. Telefonlarımıza çıkıyor. Ama Lütfü Türkkan’a ulaşma şansımız olmuyordu’ dedi.

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, İYİ Parti Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan’ın MHP Kocaeli Milletvekili ve Adayı Saffet Sancaklı’ya yönelik eleştirileri konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, ayrıca tutuklu olan Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş’ın dışarı çıkarılması gerektiğini savunanlara da tepki göstererek, ’Selahattin Demirtaş dışarıdayken 50 bin vatandaşımız şehit oldu’ dedi.

ÇAKIR, ‘BİZ HİÇ OLMAZSA SAYIN VEKİLİMİZE ULAŞABİLİYORUZ’

Başkan Çakır, “Bizim tek Vekil oluşumuzdan ötürü ve Vekilimizin komisyondaki görevleri yüzünden sıkıntı yaşıyoruz. Bizim 3 Vekilimiz olsa bunun sıkıntısını yaşamazdık. Kendisi milletvekili seçildikten sonra telefon numarasını değiştirmişti. Telefonlarımıza bakmıyordu. Sayın Lütfü Türkkan aynaya baksın öyle konuşsun. Biz hiç olmazsa Sayın Vekilimize ulaşabiliyoruz. Telefonlarımıza çıkıyor. Ama Lütfü Türkkan’a ulaşma şansımız olmuyordu,telefonlarımıza bakmıyordu’ dedi.

‘SELAHATTİN DEMİRTAŞ KESİNLİKLE DIŞARIYA ÇIKMAMALI’

MHP’nin emniyetle, güvenlik güçleriyle, tarımla ilgili, sanayiyle ilgili büyük projeleri var. Biz daha çok milli yatırım istiyoruz. 3600 ek gösterge bizim için önemli. Bizim güvenlik güçlerimizin hiçbir zaman hakkını ödeyemeyiz. Bizler vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımız algı operasyonu yapıyor. Muhalefet ittifakı Selahattin Demirtaş’ın dışarıya çıkmasını istiyor. Demirtaş dışarıdayken 50 bin vatandaşımız şehit oldu. Bunları vatandaşlarımız mutlaka değerlendirecek. Biz her zaman çözüm sürecine muhalefetlik yapan partiydik. O konuda ne kadar haklı olduğumuzu herkes gördü. Ülkemizin birlik ve bütününe göz diken herkes gereken cezaları almalı.

‘MİLLETİME GÜVENİYORUM’

Bizler her zaman FETÖ’yle ve terörle mücadele eden, muhalefetlik eden partiyiz. O yüzden milletimiz gerçekleri görecek ve tercihlerini çok dikkatli yapacak. Ben milletime güveniyorum.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 5