2020-2021 Eğitim Öğretim yılı başlıyor

2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programı dün sabah Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Anıtpark’ta yapıldı.

Gölcük  İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert vatandaşları çocukların kesintisiz eğitime devam etmeleri için Covid-19 kurallarına önemli bir çağrıda bulundu. Kutlama programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdulhalik Köse, Ozan Baş ve Veda Sever ve okul müdürleri katılım sağladı.

Programa bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. Akabinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert Atatürk anıtına çelenk sunumunu gerçekleştirdi. Program çelenk sunumunun ardından sona erdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, İlköğretim Haftası hakkında yaptığı açıklamada şunları dile getirdi Mert “Okulların açılmasına zaten hazırdık, bekliyorduk ve şu anda Anaokullarımız ve 1. Sınıflarımızla beraber eğitimlerimize başlıyoruz. Okullarımızla alakalı hijyen ve temizlikle ilgili çalışmalarımız zaten şu ana kadar yaptık. Bu Perşembe günü de yine İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından bize verilen yine ilave dezenfektanların okullarımıza dağıtımlarını yapacağız. Belediye Başkanlığımızda eğitimler başlamadan önce okullarımızla ilgili hem bahçe temizliğinde bize yardımcı oluyor hem de hijyen konusunda bize yardımcı destek veriyor. Şu anda Gölcük’te eğitim ve öğretime hazırız. Bununla ilgili geçen hafta Müdürlerimizle toplantı yaptık. Okul Müdürlerimizde konuya hakimler. Bununla alakalı okulların bir an önce açılmasını istiyoruz. Bu vesileyle özellikle ülkemizin 3’te 2’si öğrenci ve veli olarak hesaplayabiliriz. Bu vesileyle herkesin maske, temizlik ve mesafe kurallarına riayet etmeleri çocuklarımızın eğitime kesintisiz olarak devam etmeleri için çok önemli. Bu konuda vatandaşlarımızdan gerekli hassasiyeti göstermelerini rica ediyoruz. Yeni Eğitim ve Öğretim döneminin Ülkemize ve Gölcük’ümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 − = 72