PAZAR GÜNÜ DAVETLİSİNİZ

Buğday Tanesi Engelsiz Sosyal Yaşam ve Eğitim Köyü’nde 9 Haziran Pazar günü, Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi ile birlikte gerçekleştirecek olan ‘Dikim ve Hasat Şenliği’ etkinliğine +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz,  Pazar günü gerçekleşecek olan o özel programa özel bir davetle çağrı yaptı.

Abonoz’dan;  Sevgili Dostlarımız,

Buğday Tanesi Engelsiz Sosyal Yaşam ve Eğitim Köyümüz, Down sendromlu çocuklarımız için umut dolu bir yaşam alanı sunmaya devam ediyor. Burada çocuklarımız hem eğitim alıyor hem de sosyalleşerek kendilerini geliştiriyorlar. Onların gülen yüzleri, parlak gözleri ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjileri, bizlere her gün yeniden ilham veriyor.

9 Haziran Pazar günü, Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi ile birlikte gerçekleştireceğimiz büyük etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bu özel günde, sera içinde yapmayı planladığımız dikim etkinliğimizi “Dikim ve Hasat Şenliği” olarak kutlayacağız. Çocuklarımızın elleriyle toprağa dokunup, doğanın mucizesine tanık olacağı bu anlamlı etkinlik, onların hayatında unutulmaz bir anı olacak.

Buğdayın bereketi, toprağa atılan her tohumda saklıdır. Biz de bu güzel günde, çocuklarımızla birlikte hem dikim yapacak hem de bereketli bir hasat toplayacağız. Her bir tohum, onların içindeki potansiyeli ve büyüme isteğini simgeliyor. Her bir filiz, umut dolu yarınların müjdecisi oluyor.

Bu anlamlı etkinlikte siz de yanımızda olarak çocuklarımızın mutluluğuna ortak olabilir, onların hayatında iz bırakabilirsiniz. Gelin, hep birlikte ellerimizi toprağa verip, umut tohumlarını yeşertelim. Çocuklarımızın geleceğine ışık tutan bu yolculukta siz de yerinizi alın.

“Bir tohum, toprağa karıştığında tek başına değildir; büyüyüp yeşerdiğinde, sonsuz bir bereketin başlangıcı olur.” Bu söz, bizim için bir umut ve bereket sembolüdür. Çocuklarımızın toprakla buluştuğu her an, birlikte büyüyen ve gelişen bir topluluğun parçası olduğumuzu hatırlatır.

Sevgiyle ve umutla,

Buğday Tanesi Engelsiz Sosyal Yaşam ve Eğitim Köyü

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)