KİLİS’E DESTEK VE MORAL ZİYARETİ

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş Kilis’te ki askeri birliğimize destek ve moral ziyaretine katıldı. Heyet Jandarma Alay Komutanlığı’na giderek askerlerimizle kucaklaştı.

 

 

Gölcük Belediyesi’nin de üyesi olduğu Yerelsen sendikası destek ve ziyaret amacıyla Kilis’e gitti. Programa Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Yerelsen Başkanı Zeki Toçoğlu, Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, MARKA Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Gölcük Belediyesini temsilen Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Yerelsen’e üye ilçe belediye başkanları ve bürokratlar eşlik etti. Güne Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara’nın Başkan Toçoğlu ve beraberindeki heyete yönelik düzenlediği programla başlayan gün Öncüpınar Sınır Kapısı ziyareti ile devam etti.

JANDARMA ALAY KOMUTANLIĞI ZİYARET EDİLDİ

Başkan Toçoğlu, “30 ilde 90 kurumun üye olduğu Yerel Yönetimler Sendikasını temsilen aranızdayız. Biz buraya Kilisli kardeşlerimize yalnız olmadıklarını, beraber olduğumuzun mesajını vermek için geldik. Anadolu toprakları her zaman insanoğluna bir çatı olmuştur. Hamdolsun misafirperverliğimiz dünyaya örnek oluyor. Bizler de Kilisli kardeşlerimizin yanındayız. Temennimiz sizin de ifade ettiğiniz gibi yanı başımızdaki bu kanlı savaşın bir an önce sona ermesidir. Oradaki insanlarımızın da kendi hayatlarının normale dönmesidir” diye konuştu. Yerelsen’e üye Belediye Başkanları Kilis programına Jandarma Alay Komutanlığı ziyareti ile devam ettiler. Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Ersin Aslan’dan süreçle ilgili bilgiler alan Başkanlar, Mehmetçiklere kolaylıklar diledi. Daha sonra Kilis’li esnaflarla kucaklaşıp, hayırlı işler dileklerinde bulundular.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 66 = 75