EBRU KÜÇÜKAYDIN BU SEÇİM GÖLCÜK’TE CHP’Yİ SIRTLADI

 

 

CHP Milletvekili adayı Ebru Küçükaydın ilk olarak doğup büyüdüğü, çocukluğunun geçtiği Halıdere beldesinde, ikinci olarak da Ereğli’de seçim bürosu açarken dünde Ulaşlı beldesinde üçüncü seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

 

İlk olarak doğup büyüdüğü, çocukluğunun geçtiği Halıdere beldesinde, ikinci olarak da Ereğli’de seçim bürosu açan CHP Kocaeli Milletvekili dün de Ulaşlı beldesinde üçüncü seçim bürosu açılışını yaptı. CHP örgütü tarafından Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetiminin ev sahipliğinde organize edilen Ulaşlı sahilindeki iftar programından sonra seçim bürosu açılışı yapıldı.

“BURASI BENİM ANNEMİN KÖYÜ”

Açılışa CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Kadınlar Kolu Başkanı Songül Kaya, Karamürsel İlçe Başkanı Ali Kara, Karamürsel Kadınlar Kolu Başkanı Hamiyet Eraslan ve Ulaşlı halkı yoğun olarak katıldı. Açılışta Gölcük İlçe Başkanı İşeri, İl Başkanı Sarıbay ve Milletvekili Hürriyet’ten sonra konuşan Ebru Küçükaydın “Burası benim annemin köyü. Çocukluğum burada geçti. Ben burada size siyaset konuşmayacağım. Sizden partim için oy da istemeyeceğim. Hangi partiden olursanız olun, sizin kızınız olarak oylarınızı istiyorum” diyerek duygusal bir konuşma yaptı.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

32 − 24 =