6+1 MASA, ÖZGÜRLÜK VAADİ, FETÖ MENSUPLARINA İSE AF SÖZÜNDEN BAŞKA BU ZAMANA KADAR NE VAAD ETTİ!

6+1 MASA, DEMİRTAŞ VE KAVALA’YA ÖZGÜRLÜK VAADİ, FETÖ MENSUPLARINA İSE AF SÖZÜNDEN BAŞKA BU ZAMANA KADAR NE VAAD ETTİ!

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen genel siyaset ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Seymen; “Saygıdeğer hemşehrilerim, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Kahraman Askerimiz Emre Sevinç’e Allah’tan rahmet, ailesine, silah arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Sınırlarımızın yakınında tek bir terörist kalmayana dek mücadelemiz devam edecek.
Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Türk Devletleri Teşkilatı 9. Zirvesi’ne katılmak üzere Semerkant’a gitti. Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev tarafından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Yüksek Düzeyli İmam Buhari Nişanı Takdim edildi. Fıkıh ilminin efendisi, aynı şekilde Kütüb-I Sitte birinci sırada yer alan Buhari’nin her şeyi İmam Buhari adına bu kıymetli nişanın Cumhurbaşkanımıza takdimi bizleri fazlasıyla gururlandırmıştır. Bu nişan coğrafyada Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik sevgi ve onayın somut göstergesidir.
Daha sonra yine Sayın Cumhurbaşkanımız’a Semerkant’taki Türk Devletleri Teşkilatı 9.Zirvesi’nde, Türk dünyasına hizmetlerinden dolayı “Türk Dünyası Ali Nişanı” takdim edildi. Bu nişan da Dünya üzerindeki Türk Devletlerine yaptığımız diplomatik ve savunma desteklerinin resmidir. Ak Parti hükümeti olarak biz diğer Türk Devletleri ile halklarımız arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesine, devletlerimiz arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine ve Türk Devletleri Teşkilatı’nın uluslararası itibarının daha da artırılmasına yönelik gayretlerimizi artırarak sürdürmekte kararlıyız. Sayın Cumhurbaşkanımızın Özbekistan ziyareti coğrafyamızın her alanda lideri olduğumuzu bir kez daha bizlere kanıtladı. Bu başarı milletimizin duası ve Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlılığıyla ortaya çıkmıştır.
Geçtiğimiz hafta partimizden bir heyetimiz anayasa değişikliğini görüşmek amacıyla mecliste grubu bulunan partilere ziyaret gerçekleştirmiştir. Bu partiler arasında malumunuz HDP’de bulunmaktadır. Anayasa değişikliği bilindiği gibi mecliste gerçekleştirilmektedir ve mecliste grubu bulunan partiler bu süreçte ana unsurlardır. Partimizin mecliste grubu bulunan partiyle anayasa değişikliği görüşmesi yapması kadar doğal bir şey yoktur. Ancak teröre ve terörizme daha önce bir çok vesileyle destek verenler veya verenlerle aynı masada oturanların ilçemizdeki temsilcileri suçluluk psikolojisi ile partimizin yapmış olduğu doğal görüşmeyi çarpıtma gayretinde bulunmaktadır.
Kendilerine hatırlatmak isterim ki biz her evden HDP’ye bir oy gelsin demedik, diyenlerle yol yürümedik. Biz tutuklu azmettirici Demirtaş ile kahvaltı hayalleri kuruyoruz da demedik. Biz canını vatanımız için yok sayan şehitlerimizin ailesine de küfür etmedik. 6+1 masasının şu ana kadar iki çıktısı var. Birisi Demirtaş ve Kavala’ya özgürlük vaadi, diğeri fetö mensuplarına af sözü. Biz teröristlere özgürlük vaad etmedik. Biz hiçbir zaman teröristlerin cenazesine katılmadık, katılanlarla ortaklık yapmadık. İstanbul, Ankara, Adana, İzmir Belediye Başkanlarını HDP ile gizli ortaklık yaparak biz seçtirmedik. Biz Belediyelerimizde HDP’lilere kadrolar kontenjanlar vermedik. Biz İHA’lara SİHA’lara dil uzatan olmadık. Karabağ zaferini karalayanlardan da olmadık.
Biz cennet vatanımızın dört bir köşesini teröristlerden temizledik. Ülkemizi kana bulayanları mağaralarına tıktık, orada da yok ediyoruz. Sizin ortaklık yaptığınız iş birliği yaptığınız tüm terör unsurlarına dünyayı dar ediyoruz. 6-8 Ekim olaylarında terörizm ortaya çıkaran, Yasin Börü’nün katledilmesine sebep olan, sırtını Kandil’e dayayanlara özgürlük istemiyoruz. SOROS artıklarına, ajanlara özgürlük istemiyoruz. Ayinesi iştir kişinin. Çok şükür biz de doğru yerde olduğumuzu biliyoruz, milletimiz de bizim kimlerle sizin kimlerle olduğunu biliyor. Bizim Cumhur İttifakı Ortağımız MHP ve BBP ile birlikte yerli ve milli duruşumuz yol alışımızdan belli. Peki siz kimlerle ortaksınız? Tabii ki yol alışınızdan belli. Şunu bilmenizi isterim, bizim milletimiz sizin karalama gayretlerinizi görüyor. Enerjinizi karalamaya değil, yerli ve milli olmaya harcamanızı tavsiye ederim. Ama ne yazık ki, biliyoruz ki, talimat altığınız büyükelçiler, medet umduğunuz ABD, Londra, Berlin yerli ve milli olmanıza izin vermeyecek. Siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın, biz milletimizin için aşkla, şevkle, kararlılıkla Türkiye Yüzyılını inşa etmeye devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyor, sağlıklı ve bereketli günler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

92 − 89 =